İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammet Beşir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gol atınca Burak gibi sevinmesi falan mı?İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHal ve hareketleri ben oldum diyor.. Daha hiç bir şey olmadığının farkındadır umarım..
Özentilik iyi değil de heves etmek güzeldir ya.
Aynı zamanda çalışıyorsa artistlik yapmasında sıkıntı yok, biraz ego iyidir
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
ergenlik de yapabilir, şımarıklık da yapabilir bunlar o kadar normal ki. bunun yanı sıra çalışmaya devam etmesi, işini iyi yapması gerekiyor.futbolu seviyorsa akıllı ise yapar, yok yapmazsa kendi bileceği iş. herkes kendi hayatından sorumludur.
Yorum
-
hemen pas tercihi yapmasi cok iyi ve nerde duracagini biliyor, temposu da fena degil.En son RoyalEvil61 tarafından düzenlendi; 20.01.2016, 20:15.
Yorum
-
Ben de beğendim ama çoook çalışması lazımEn son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 20.01.2016, 20:27.
Yorum
-
Daha sana o forma fazla kardeşim. Düşünce beyin yok. Ha fizikle topçu olabilirsin ancak ergin keleş gibi adanasporda oynarsın söyleyim. Fazlası çıkmaz hatta ergin senden daha şaşalıydı o aralar.
hedefi burak yılmaz olan en büyük hayali ise trabzonsporda oynamak olan bi topçusun işte fazlası değil. Biz senden bi
lewandoski olmanı beklemeyebilirz en azından hedefini büyült kardeş. Uç aş kendini. Trabzonspor burak Yılmaz hedef olmamalı sadece hedeflerinde araç olmalı.
Aşın kendinizi aşın kardeşim.
Yorum
-
ne alakasi var simdi? burak ile benzerligi dogal. robert de niro olsa boyle rol yapamaz zaten. burak'in, ronaldo'nun gol sevinclerini taklit etmesi gibi birsey degil yani.ilk doksan dakikasini oynayan adam icin yaptigin yoruma bak. kufurden beter.İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha sana o forma fazla kardeşim. Düşünce beyin yok. Ha fizikle topçu olabilirsin ancak ergin keleş gibi adanasporda oynarsın söyleyim. Fazlası çıkmaz hatta ergin senden daha şaşalıydı o aralar.
hedefi burak yılmaz olan en büyük hayali ise trabzonsporda oynamak olan bi topçusun işte fazlası değil. Biz senden bi
lewandoski olmanı beklemeyebilirz en azından hedefini büyült kardeş. Uç aş kendini. Trabzonspor burak Yılmaz hedef olmamalı sadece hedeflerinde araç olmalı.
Aşın kendinizi aşın kardeşim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum