Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Beşir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne gibi? Bilmediğimiz bir şey mi var
    Hal ve hareketleri ben oldum diyor.. Daha hiç bir şey olmadığının farkındadır umarım..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hal ve hareketleri ben oldum diyor.. Daha hiç bir şey olmadığının farkındadır umarım..
      Gol atınca Burak gibi sevinmesi falan mı?

Özentilik iyi değil de heves etmek güzeldir ya.

Aynı zamanda çalışıyorsa artistlik yapmasında sıkıntı yok, biraz ego iyidir
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
        Mustafa Yumlu.

Yorum

• ergenlik de yapabilir, şımarıklık da yapabilir bunlar o kadar normal ki. bunun yanı sıra çalışmaya devam etmesi, işini iyi yapması gerekiyor.futbolu seviyorsa akıllı ise yapar, yok yapmazsa kendi bileceği iş. herkes kendi hayatından sorumludur.

Yorum

• su an direk oynar muhammet. belli eksikleri var ama bu tamamen mac eksigi ile alakali.mac atmosferine girmesi lazim. daha fazla sure almali. ama daha hirsli, daha enerjik kosular bekliyorum.daha bu yasta rahat oyun olmaz.

Yorum

• Dünyaya dön ula.
              Burak'ta yaşama bu kadar

Yorum

• Olm kaleciyle karşı karşıya kalınca içine niye umut kaçtı anlamadım. Güya cardozo ile çalışıyorsun ya.
                Ama olacaksın sen.

Yorum

• hemen pas tercihi yapmasi cok iyi ve nerde duracagini biliyor, temposu da fena degil.
                  En son RoyalEvil61 tarafından düzenlendi; 20.01.2016, 20:15.

Yorum

• Ben de beğendim ama çoook çalışması lazım
                    En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 20.01.2016, 20:27.

Yorum

• Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• Daha sana o forma fazla kardeşim. Düşünce beyin yok. Ha fizikle topçu olabilirsin ancak ergin keleş gibi adanasporda oynarsın söyleyim. Fazlası çıkmaz hatta ergin senden daha şaşalıydı o aralar.

hedefi burak yılmaz olan en büyük hayali ise trabzonsporda oynamak olan bi topçusun işte fazlası değil. Biz senden bi
                        lewandoski olmanı beklemeyebilirz en azından hedefini büyült kardeş. Uç aş kendini. Trabzonspor burak Yılmaz hedef olmamalı sadece hedeflerinde araç olmalı.

Aşın kendinizi aşın kardeşim.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Daha sana o forma fazla kardeşim. Düşünce beyin yok. Ha fizikle topçu olabilirsin ancak ergin keleş gibi adanasporda oynarsın söyleyim. Fazlası çıkmaz hatta ergin senden daha şaşalıydı o aralar.

hedefi burak yılmaz olan en büyük hayali ise trabzonsporda oynamak olan bi topçusun işte fazlası değil. Biz senden bi
                          lewandoski olmanı beklemeyebilirz en azından hedefini büyült kardeş. Uç aş kendini. Trabzonspor burak Yılmaz hedef olmamalı sadece hedeflerinde araç olmalı.

Aşın kendinizi aşın kardeşim.
                          ne alakasi var simdi? burak ile benzerligi dogal. robert de niro olsa boyle rol yapamaz zaten. burak'in, ronaldo'nun gol sevinclerini taklit etmesi gibi birsey degil yani.ilk doksan dakikasini oynayan adam icin yaptigin yoruma bak. kufurden beter.

Yorum

• Firsatci yüzü tamam oluru var da golcü kimliğini henüz göremedik...

Attığı goller kalecinin uzerine bodoslama sert vuruslar ayni bugün vurduğu gibi...

Insan ayakici plase görmek istiyor...

Fazla motivasyondan sert mi virmak istiyor veya icine hakikaten Burak mi kacmiz zaman gösterecek. .

Yorum

• Tam golcü değil kaçırdığı gol bunu gösteriyor iyi bir hocanın elinde çok daha iyi olur...Yusuf ve Beşir kafalarını kaldırmalı artık özellikle son vuruşlarda.
                              ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Burak özentisini bırak kendin ol
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim