Arkadaşlar tamam yüceltmeyelim falan daha yolu çok var onada tamam ama çocuk atıyor yahu atıyor 2 milyon euro verip getirdiğin golcüden daha fazla gol atdı bu çocuk demek ki kumaşı iyi bu çocuğun ve çok daha iyi olucak fakat şimdi bile benim gözümde diğer gençlerden daha iyi top oynuyor gözüküyor bu yüzden gözümde farklı bir yeri var...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammet Beşir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Beşir kendini geliştirmeye çalışırsa gelecek 10 yılın golcüsü olur.. adını anarken forvet yada santrafor denilmez golcü denir zira bu uşakta gol kokusu var ilk maçından sonrada dedim golcü kumaşı var adamda 4-5 sene bizde oynar sonra avrupanın büyük para babası takımlarına yelken açar. en son messi'yi bebeyken izlediğimde bu kadar net olmuştum yeter ki şımarmasın doydum artık demesin.
tepataklakdan gönderildisadece aşk bizimkisi
Yorum
-
bir genç başarılı olacaksa bu yaşlarda görev almaya başlaması lazım. geçmişte örnekleri var gelişsin diye 1461'e gönderdiklerimiz kaybolup gidiyor. bu takım yatabare waris ve ndoye'a o kadar şans verdiyse bu adama misliyle vermeli. 50 dakikada 3ünün 2 yılda attığından fazla gol attı neredeyse. muhammet demir, muhammet beşir, başlarında da cardozo, bu 3'ünü birlikte oynatmak çok doğru bir yatırım olur. benim forvetten yana içim rahat eder.
Yorum
-
Muhammet Beşir sadece 2-3 maçını izleme şansım oldu oda A Takımda oynaması için daha çok pişmeli. Pişmesi için oynaması lazım
Gazinantepspor forması giyen Muhammet Demir ile beraber defansların korkulu rüyası hava toplarında olabilir
Cardozo'dan eğer birşeyler kaparsa çok iyi yerlere gelir henüz yaşı da genç
Yorum
-
izlediğim kadarıyla pivot santraforla alakası yok.tipik defansın arkasına sarkan son vuruşcu.sırtı dönük oynayamıyor.top tekniği zayıf.pasör özelliği yok.burak yılmaz tarzında.İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleModası geçtiği söylenen pivot santrafor tipinde. Fiziğinden kaynaklanan biraz hantallığı var. Cardozo'nun iki ayaklısı, Gomez'in biraz daha yavaşı. Tabi teknik ve son vuruş olarak onların seviyesine çıkabilir mi bilmem.
Sent from my iPhone using TapatalkTEKKEBALL
Yorum
-
Ne gibi? Bilmediğimiz bir şey mi varİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaptırmış kendini.. Olmayacağını gösteren hareketler içinde..
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum