Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Beşir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadi hocam sana binlerce kez teşekkürler.

Yorum

• Bende Araklı'lıyım. Benden de çok iyi kanat forvet olurdu. Neyse eskileri açmayalım
      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Sadi hocam sen bu söylenenlere lütfen kulak asma, sağduyu sahibi taraftarlar sana minnettardır. Deniz Yılmaz ve Ndoye'un bir sezonda yapamadığını senin alt yapıdan kazandırdığın bir genç 3 maçta yaptı.

Yorum

• iyi de o zaman adana maçında niye denizl başlayıp onu 80 dakka oyunda tutuyor

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadi hocam sen bu söylenenlere lütfen kulak asma, sağduyu sahibi taraftarlar sana minnettardır. Deniz Yılmaz ve Ndoye'un bir sezonda yapamadığını senin alt yapıdan kazandırdığın bir genç 3 maçta yaptı.
            Sadi abinin nasıl bir teknik direktör olduğunu fb ve Kasımpaşa maçlarında gördü herkes. Zaten görevde bulunduğu süre zarfında eli yüzü düzgün 2 tane takımla oynadık. O yüzden fazla kasmanın manası yok.

Yorum

• Sabır değil inat edilmesi gereken, bir çok özelliği hakkında henüz fikir sahibi olmadığımız fırsatçı golcü. Şu yarım sezonu iyi değerlendir de en azından FM'de bir wonderkidimiz olsun artık..

Yorum

• Benim beklentim yok, çok fazla gaza geldi hemen herkes ama ben kıpırtı göremedim...İnşallah yanılırım
                Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• BU maç da gol atarsan dünyan değişir hadi koçum sana güveniyorum
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• yolun cok cok basında ve cok calısması lazım ama sımdıden basladılar cocugu yuceltmeye okadarda abarttılar kı bu durumu muhammedın sonunun batuhan gıbı olmaması ıcten bıle degıl evet beklentılerımız cok yuksek ama bunu ayarında tutmalıyız bence
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Tamam gol atiyor ama daha gercekten nasil futbol oynadigini göremedik (aldigi kisa süreden dolayi)

Yorum

• Beklentiyi çok yüksek tutmaya gerek yok henüz daha çok genç.Kendisinden Neymar performansı beklemeyin

Yorum

• Ben fizigini gorunce daha agir bir oyuncu bekliyordum ama cabuk tepki veren bir oyuncu gordum.hiz konusundaki potansiyeli olayi bambaska yerlere goturuyor.

Mesela cok ovulen enes'te bunu goremedim bir turlu.teknik ama agirligini ustunden atamayan bir oyuncu. Ama bu is cogunlukla mentaldir.enes belli ki cok akilli.bu konu onemli.sahada akilli ve sinsi olmak gerekir.surekli rakibi zorlamak, pozisyona dair tahminler yapmak ve hazir olmak gerekir.

Muhammet'in sahada sopa yutmus gibi gerinerek dolasmamasi gerekiyor.fizigini daha iyi kullanmali, daha esnek olmali ve ikili mucadeleye girmekten kacinmamali. Vucudu rakibe dayayarak oynmaya alismali. Firsati ve boslugu sezip topla donusler yapip kaleyi gormeli.

Bekledigimden buyuk potansiyel gordum fiziksek olarak.gerisi mental ve ogrenme ile ilgili.cok basarili olur insallah.

Yorum

• Bugün ki adana maçından sonra son iki turk iye kupası maçlarında 11 de başlayacaktır. Bence oldukça yetenekli biri. Topu kontrol ettikten sonra direk kaleyi dusunuyo. Ayak içi isabetli şutları var..
                            İnşallah bir burak yılmaz varı yada onun tarzında bize fazlasıyla ihtiyacımız olan forvet tipi olur..
                            Allah bu güzel kardeşimizin diğer gençler gibi yapmamasını nasip eder de adam akıllı birini çıkarmış oluruz.

Yorum

• Eğer denildiği gibi Fatih Tekke 1461'in başına geçecekse oraya kiralanması gelişimi açısından çok faydalı olur. Fatih Tekke bireysel olarak gelişimine müthiş katkı sağlar. Oğulcan Çağlayan bile Fatih Tekke'yle çok kısa süre çalışmasına rağmen ondan çok fazla şey öğrendiğini bi çok temel açığını Fatih Tekke sayesinde kapattığını söylemişti.

Ama 1461in şu kadrosu gelişime uygun bi kadro değil. Ama seneye doğru bi yapılanmaya giderse orada büyük bi aşama kaydedebilir.

Yorum

• Son şampiyonluğu ben hatırlamam zaten 5 6 yaşlarındaydım ve o zamanlar da normal birşey olduğu için çocuk aklımda iz bırakacak olağanüstü bir olay değildi. Amaaaa şunu hatırlarım babamın beni alıp daha 20 yaşındki Hami yi izlemeye götürmesini. Bırakın 1461 i pişmeyi falan olacak topçu herkesi ezer geçer ilk 11 de oynar olmayacaksa nerede onatırsan oynat olmaz. Yedek bile olsa A Takımla olmalı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim