Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Beşir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maçta en çok dilkat etmesi gereken şey, Kasımpaşa savunmasına kendini dövdürmemesi. Agresif ve fırsatçı olmalı. İkili mücadeleden kaçınmalı. Savunmanın kendisini iyi tanımamasını avantajımız olarak görüyorum. Eğer fırsatçı davranırsa gol bulacaktır bu maçta. Gol atacağına inanıyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Senin de doğum günün kutlu olsun kardeşlik
      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• çok çalışmalı çok.

Yorum

• Bence bu arkadaşın yaşı küçültme olabilir. Kimlikte 1 Ocak doğumlu sporcularda böyle bir olay oluyor genellikle

Yorum

• Beyniyle top oynadığını sanmıyorum ve akıl hocası ya yok yada çok kötü birisi. Top ayağına gelmeden nereye kaçacağını nasıl top alacağını bilmiyor. Cardozo ve fatih tekkeyle beraber çalışmalı.

ek olarak burak yılmaz örnek alacaksan hiç trabzonspor forması giyme git ptt de 1. Ligde forma giy. Biz sizin için neler düşünürken sen gidip ne olduğu belirsiz birini örnek alıyorsun. Uç kardeşim uç hayllerde uç . Hedefini yüksek tut. Trabzonsporda top oynamak olmasın hedefin liverpool olsun dortmun olsun daha yükseğini iste.

Yorum

• ayakları hızı ve golcü şansı çok önemli umarım üçü sende yer var olur

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Yine attı golünü Burak Yılmaz reis

Yorum

• Net vuruşlar yapıyor adamım aynen devam.

Yorum

• Helal olsun aslan parçası ndoye gitti şimdi denizin de başını yedin mi bu iş tamamdır
                    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Tebrikler kardeşim böyle devam et.
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Bursa maçına belli ki Cardozo yetişmeyecek. O maçta etkisiz kalacağını bilsek bile Sadi Hoca'nın risk alıp 11'de şans vermesi gerek...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Golcü şansı var,
                          net vuruşları var,
                          fizik sağlam,
                          denge gayet güzel,
                          çalım merakı yok tek pas yapıyor doğru oyun oynuyor,

Bozmadan devam et Beşir. İyi bir golcü olmaman için hiçbir sebep yok, çok iyi başladın. Kimseye nasip olmadı bu başlangıç, taraftarı da arkana aldın. Cardozo ile iç sahada yan yana izlemekte nasip olsa keşke.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ben oldum demeden çalışmaya devam et.Aferin

Yorum

• Tebrikler kardeşim Allah yolunu açık etsin devam böyle

Yorum

• Bir kerede "bundan olacak" dediğimiz birisi kendini geliştirip yok olmasın.
                                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim