Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Beşir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ben de bu çocuğu kime benzetiyorum diye düşünüyordum. Dediğiniz gibi aynı Burak Yılmaz. Severim Burak'ı, inşAllah onun kadar iyi forvet olur.

Yorum

İnsallah başarılı olur temiz yüzlü bir çocuğa benziyor..

Yorum

Allah utandırmasın inşallah.

Yorum

Bu çocuğu izlemek istiyorum.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Huyu benzemesin kalitesi benzesin inşallah. 17 numara helal olsun yakışır xD
            Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

Çok konuşuluyor.
              İnşallah sahada da adından çok konuşturur.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Cardozo , Ndoye, Deniz, Yatabare varken oynayabilmesi zor. Keşke 1461'e kiralansaymış

Yorum

Burak geri gelmiş.

Yorum

Allah yolunu açık etsin güzel kardeşim.
                    ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

Oynatmazsan oynaması zor olur. Oynatacaksın.!

Direk takımın 3. forveti yapılmalı ve bazı maclar da ikinci yarı oyuna dahil edilmeli.
                      Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                      Komünar..

Yorum

Umarım şans bulup kendisini gösterme fırsatını yakalar.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

erdoğduda bir çay ocağında otururken gelmişti yanımıza 1-2 ay önce efendi düzgün bir çocuk daa üstelik. yanımızdan ayrıldıktan sonra tanıyanlar bu çocuk çok iş yapacak trabzonda diye baya övmüşlerdi. ben tanımıyorum tabi ama efendi birine benziyordu üstelik fiziği de yaşına göre çok iyi.
                          yolu açık olur inşallah.
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                          A Love..Lİke No Other

Yorum

yapacagi ilk hatada sövülüp bilmem kimin torpillisi ilan edilecek olsa da insallah boyle bir genci kazanmayi basaririz.

Yorum

Şota genç oyuncu oynatmayı sever. Ama burada kısa vadede başarılı olma hesapları var. Hem kendini buna mecbur hissediyor(kalmak için) hem de camianın her zamanki gibi başarısızlığa ve sabıra karşı bir tavrı var.

Bu şartlar altında ne kadar fırsat bulabilir bilinmez. Gönül ister ki kendini geliştirmek için uygun ortam oluşsun ve başarılı olsun. Süre alsın...

Allah yolunu da bahtını da açık etsin. İhtiyacımız var.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

Allah yolunu açık etsin umarım çok başarılı olur.

(bu arada her insanın ikizi olurmuş sözü ne kadarda doğruymuş pes yani )
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim