Bit Türk atasözü geldi aklıma nedense... Akakpo kara gün içindir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Serge Akakpo
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Başkanı bilmem de başkan yardımcısı ibrahim tonyali. Kalkınmada kahvede hep batak atar 10 numara adamdır ama iyi bir yönetici midir bilmemİlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kulübün başkanı kimdir?
Yorum
-
arquin ile karıstırıyorsun galibaİlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaliteli bir oyuncu Altınordu maçında kalitesini belli etti.İş yapar.
Forvette ki eleman Yatabare'nin 2 tık altı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Arquin için demiştim Yatabere'nin 2 tık altı diye.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearquin ile karıstırıyorsun galiba
Akakpo iyi bir oyuncu
Yorum
-
arquin i hoca kanatta oynatıyor.Halbuki tam bir santrafor.İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArquin için demiştim Yatabere'nin 2 tık altı diye.
Akakpo iyi bir oyuncu
İzledigim tum maclarda begendim.Ndoye u sırtına alır oynar.Hava topu alır,duvar olur,sırtı donuk oynar,hücum pres yapar.Son vurusu cok ust duzey degil ama kotude degil.
Su kadar soyleyeyim azıcık kafası calısan bir hoca olsa en uca Arquin i arkasına da hamza,kagan,abdulkadir i koyar.
sonra sen seyret takımı.
ama malesef hoca berbat.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Akakpo evet yararlı oluyor ama vizyona uygun değil yaşı gereği, bize bunun 18-19 yaşındaki hali lazım. Sözleşmesi 2017'e kadar olduğu için sene sonu 200-300 bin euroya satabiliriz, alıcısı rahat çıkar nihayetinde milli takım oyuncusu. Bonservissiz aldığımız için belli bir miktara satmak bizim için epey bir karlı olacaktır.Mustafa Yumlu.
Yorum
-
Hami Hocamla aynı şeyi düşünmüşüzİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımda beğendiğim tek adam.Şaka maka A takıma alınsa fena olmaz,22 numarayla yer değişsinler
Kap geldi başlık taşındıEn son Hakan tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 15:41.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum