Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biliyorum bazılarınız gülecektir. Fakat Esteban'ın ayakları Onur'dan iyi olabilir.

Kaleciye dönülen toplarda kontrolsüz bir şekilde ileriye vurmaktansa en yakınındakine soğuk kanlı bir şekilde pas vermeyi tercih etti bu akşam.

Kalecide çok önemli bir özelliktir bu. Ligimizde bunu en iyi yapan kaleci de Muslera olabilir.

Onur'un bu konuda kendini geliştirmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biliyorum bazılarınız gülecektir. Fakat Esteban'ın ayakları Onur'dan iyi olabilir.

Kaleciye dönülen toplarda kontrolsüz bir şekilde ileriye vurmaktansa en yakınındakine soğuk kanlı bir şekilde pas vermeyi tercih etti bu akşam.

Kalecide çok önemli bir özelliktir bu. Ligimizde bunu en iyi yapan kaleci de Muslera olabilir.

Bence gülünecek bir sey degil, ve kesinlikle dogru bir sey. Ama iste kaleci icin ikinci derecede önem tasiyan bir özellik bu, esas kaleciligi iyi olmayinca bu özelligi bir sey getirmiyor.

Örnegin Ugur'un gol sayisi 5 oldu, bir stoper icin arti bir özellik ve gayet önemli, ama asil görevi olan stoperligi yapamadiktan sonra pek bir sey getirmiyor.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• çok sempatik
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Biliyorum bazılarınız gülecektir. Fakat Esteban'ın ayakları Onur'dan iyi olabilir.

ayaklar bir kalecide ölcü olarak aliniyorsa ozaman kaleye ugurcan cakir gecsin
          Türkiyede cogu ortasahanin sahip olmadigi top teknigine sahip
          muslerayi top diye oynar bu konuda
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence gülünecek bir sey degil, ve kesinlikle dogru bir sey. Ama iste kaleci icin ikinci derecede önem tasiyan bir özellik bu, esas kaleciligi iyi olmayinca bu özelligi bir sey getirmiyor.

Örnegin Ugur'un gol sayisi 5 oldu, bir stoper icin arti bir özellik ve gayet önemli, ama asil görevi olan stoperligi yapamadiktan sonra pek bir sey getirmiyor.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
            İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ayaklar bir kalecide ölcü olarak aliniyorsa ozaman kaleye ugurcan cakir gecsin
            Türkiyede cogu ortasahanin sahip olmadigi top teknigine sahip
            muslerayi top diye oynar bu konuda
            Sanırım biraz yanlış anlaşıldım. Kaleye sadece ayağı iyi diye geçsin deseydim yazdığım mesajda kalede artık Esteban olsun derdim.

Onur'un bu konudaki eksiğinden bahsettim. Rakibi karşılama konusunda Onur kadar iyi ise mesela Uğurcan olmalı kalede. Söylediğine göre ayağı da iyi çünkü Onur'dan. Onur kendini bu konuda geliştirip daha iyi bir kaleci olabilir. Derdim bu
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Sanırım biraz yanlış anlaşıldım. Kaleye sadece ayağı iyi diye geçsin deseydim yazdığım mesajda kalede artık Esteban olsun derdim.

Onur'un bu konudaki eksiğinden bahsettim. Rakibi karşılama konusunda Onur kadar iyi ise mesela Uğurcan olmalı kalede. Söylediğine göre ayağı da iyi çünkü Onur'dan. Onur kendini bu konuda geliştirip daha iyi bir kaleci olabilir. Derdim bu
              en büyük zafiyeti 1e-1 malesef

ama iste onurdan ögreniyor, oda olacaktir

ayaklari sadece onurdan iyi degil, ligi gectim avrupada 10dan fazla kaleci yoktur onlan yarisacak

zaten pek degaj atmaz, topu yere dikip oyunu baslatir

sikecilere karsi olacak olan paf macinda izlersin fbtv den...
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 23.04.2017, 01:29.
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yan topları iyi ayakları sağlam her an saatli bomba gibi patlayabilir ve bizim bu tarz oyuncularımız meşhurdur ama ne bileyim seviyorum estebanı
                #50 Jackson Avelino Coelho
                #7Miroslaw Szymkowiak
                #61 İbrahima Yattara

Yorum

Aynen katiliyirum ek olarak yan toplari onurdan daha iyi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Şu psikopat tavırları çok hoşuma gidiyor.Muhammete kızdığından beri hal ve hareketleri hoşuma gidiyor
                    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Eldir veya değildir onu tartışmıyorum ama Onur 7-8 senedir şu şekilde topa çıkıp almış mı onu merak ediyorum,yanlış anlaşılma olmasın bilmediğimden soruyorum.

Yorum

• Bu adam bana hic güven vermiyor.Kalede o olduğunda kaleyi bos olarak görüyorum, zira gelecek sezon en basta gönderilmesi gerekenler listesinin en başında kendine yer bulmalı.

Ayaklarının iyi olması iyi bir kaleci olması anlamına gelmiyor neyazikki . Hala yok Onur onu yapmış mi yok Onur bunu yapmış mi elimizde Onur var,daha iyisi varsa alalım lütfen.

Yorum

• Bu kovaya 1 mac iyi oynadi diye Onuru elestiren var Esteban kazmasi 7 yerken Gümüşhane den frikik den yediği komedi golleri unutuyorsunuz. Sene sonu tsk edip yollanmali
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• hahaha

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kovaya 1 mac iyi oynadi diye Onuru elestiren var Esteban kazmasi 7 yerken Gümüşhane den frikik den yediği komedi golleri unutuyorsunuz. Sene sonu tsk edip yollanmali
                              Sen de Sivas ve Mersin maçlarını unutmuşsun.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hahaha

süper ya, işte bunu herkes kaldıramaz
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim