estebana suç bulmuyorum 7 tane yemiş olabilir.o moral bozukluğuyla akşam kalede onur da olsa en az 5 yerdi,,,ip kopmuş bi kere.moral olmayınca konsantre bozukluğu oluyor
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Bu hentbol kalecisi icin Onur gitsin Esteban gayet yeterli, Onur yan toplarda basarisiz diyenler vardi
Bu adama verdigimiz her kurus haramdir. Bosu bosuna kulubun parasi cope atmaya gerek yok. Yabanci futbolcular icin onemli bir kistas konsantrasyon problemi yasamiyor olmalari transfer yaparken. Yerliler araba alip ev alip kendini kaybediyor diyorduk. Ben o kontenjani boyle bos adamlara harcayamam. Avrupa'li bindigi dali keser mi ya.
Haksız yere kesildiği için bilerek laubali şekilde oynadığını düşünüyorum. Madem oynayamayacağım sözleşme sonuna kadar olan paramı verin ve beni kovun mesajı veriyor.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
yedek kaleci olarak alinan adam haksiz yere kesilmisde vs...
yedek icin alindi neyi uyduruyorsunuz
adam 3 mac iyi oynadi diye göklere cikarin simdi herzamanki gibi kivirin
bir kaleci mac satsa bilen 7 yemez
aylarca bu kovayi avrupada kimsenin neden istemedigini anlatamadik bi türlü
analizler yapip tek tek eksiklerini siraladik, ama bi degeri olmadi
alin size turp gibi bi victor daha
victor uzaktan sutlara elini asaga uzatip kosardi, bu kova ayaginlan topa hamle yapiyor
yaratan akil fikir versin
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Takımı gerçekten kümede tutan adamdır kendisi. Çok güzel maçlar çıkarttı. Şimdi böyle sallamak olmaz. Neler oldu neler bitti bilmiyoruz
"Haksız yere kesildiği için bilerek laubali şekilde oynadığını düşünüyorum. Madem oynayamayacağım sözleşme sonuna kadar olan paramı verin ve beni kovun mesajı veriyor. "
Yorumun nedir?
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
"Haksız yere kesildiği için bilerek laubali şekilde oynadığını düşünüyorum. Madem oynayamayacağım sözleşme sonuna kadar olan paramı verin ve beni kovun mesajı veriyor. "
Yorumun nedir?
Belki olabilir bilmiyorum. Kişilik olarak tanımıyorum. Bu insanın vicdanıyla kendinin baş başa kaldığı bir durum.
Benim kişisel fikrim Fenerbahçe maçından sonra oynamadı diye hatırlıyorum. O maç yaşamış olduğu travma olabilir. Taraftarın sahaya girmesi sonucu ruhsal olarak çökmüş korkmuş olabilir. Golleri bilerek yediğini düşünmüyorum. Fakat çok hatalı gollerde. Onur'la Fenerbahçe maçında diyaloğu ne idi onuda bilmiyoruz tam. Dediğim gibi bir sebebe bağlamak olmaz. Bir sürü sebebi vardır
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Belki olabilir bilmiyorum. Kişilik olarak tanımıyorum. Bu insanın vicdanıyla kendinin baş başa kaldığı bir durum.
Benim kişisel fikrim Fenerbahçe maçından sonra oynamadı diye hatırlıyorum. O maç yaşamış olduğu travma olabilir. Taraftarın sahaya girmesi sonucu ruhsal olarak çökmüş korkmuş olabilir. Golleri bilerek yediğini düşünmüyorum. Fakat çok hatalı gollerde. Onur'la Fenerbahçe maçında diyaloğu ne idi onuda bilmiyoruz tam. Dediğim gibi bir sebebe bağlamak olmaz. Bir sürü sebebi vardır
Bilerek yemekten ziyade pek sallamadı. Golleri bilerek yememiştir, ama umursamazlığı bilerek gibi geliyor.
Yorum