Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ooo maçtan sonra neler yapmışsın ya çuvalado?

Bir insan yeteneksiz olunca çekilmiyor, hem yeteneksiz hem de zeka problemi olunca hiç çekilmiyor.

Kara cahil iho'nun kalıntılarının bu kulüpten kazınması gerekiyor. Sen de o kalıntılardan birisin çuvalado!
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Iki top tut ondan sonra biyerlerin kalksin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

• Bugün pek iş düşmesede kaliteli olduğunu belli etti.
        Onur Akyüz bu yorumu beğenmedi
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• allaha sükür kaleci sani yanindaydi
          seken top bile üstüne geldi
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• O pozisyonda nasıl sakatlanmadı şaşırdım. Vücut sağlam demek ki.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Oo adam sün gol yemediği halde esteban sövücüler burda yine. Deşarj oluyorlar galiba. Alkış [emoji1433][emoji1433][emoji1433]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• bence iyi duruyor kalede. yedek kaleci için güvenilir olduğunu düşünüyorum. onur, uğurcan, esteban yeterli.

Yorum

• Kaleye gel şut gol oluyor görüntüsünden biraz kurtardı kendini iyi oldu biraz özgüven kazansın ayrıca welliton la olan pozisyonda kendini yere atmaması adamlıktan mı pratik zeka eksikliğinden mi anlamadım ama iyi durdu ayakta

Yedek için yeterli gibi
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Refleksi çok iyiydi.

Yorum

• Refleksleri zayıf bir kaleci. Pozisyon alışı da iyi değil. Yani karşı karşıya kaldığı zaman kesin yer diyebiliyoruz. Beklenmedik şutlarda da kesin yer gibi duruyor. Yan toplarda da öyle çok güvenilir gözükmüyor. Vasat altı bir kaleci diyebiliriz.

Ama bunun yanında bazı ufak artıları da var. Bir kere fizik olarak çok daha iyi. Zırt pırt sakatlanmıyor. Adama diz giriyorlar en ufak bir sancı bile çekmiyor. Bizim Türk kaleciler olsa o pozisyondan sonra 10 dk yerde yatmış, maçın geri kalanını da sekerek oynamıştı. Ayağı da yine bizim Türk kaleciler gibi kötü değil, her vuruşu taca gitmiyor. Ayrıca sahadaki pozitif duruşu, moral olarak güçlü olması filan bunlar da bonus (sürekli gülümsüyor ).Adam yedek kaleci, hem de yabancı, ama takımı çoğundan daha fazla sahipleniyor.
                      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugün pek iş düşmesede kaliteli olduğunu belli etti.
                        Onur Akyüz bu yorumu beğenmedi
                        Yav nerde belli etti allasen?
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yav nerde belli etti allasen?
                          Valla dostum İstanbul ibinelerinin 2.kalecilerinden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Sürekli forma giyerse maç eksiğini kapatır kalenin emin ellerde olduğunu herkese gösterir
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bence takımı sahipleniyor ve iyi bir yedek
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Tribünden bakınca ayağıyla çıkardığı top için ayağıyla uzaktan şut çıkaran kalecimi olur demiştim ancak sekmiş ve iyi bir refleks göstermiş.

Kötü bir kaleci değil zaten. Yan toplar da iyi fizik olarak da çok iyi ama bire birleri zayıf. Yedek için yeterli.
                              ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                              ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Fazla para almıyor, rezalet kaleci değil. Yedek olarak gayet yeterli bence. Onur kalitesinde iki kalecimiz olacak değil sonuçta.
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim