Hayırlı olsun. Hâla yerel medyada geçtiğimiz sezondan ders almayanları görüyoruz. Ben dahil olmak üzere birçoğumuz zamanında Fatih'i göklere çıkarmıştık. Hatta tek maçlık performanslarıyla Zeki Ayvaz, İbrahimve şimdi Uğurcan için de benzer yorumlar yapıldı. Tecrübeli ikinci kaleci şart. Asıl sıkıntı sezonu yedek geçirmesi nasıl bir etki yapacak. Ama yok Hurma faktörüyle bir şekilde kaleye geçirilirse ipler yeniden gerilir...
Hayırlı olsun. Hâla yerel medyada geçtiğimiz sezondan ders almayanları görüyoruz. Ben dahil olmak üzere birçoğumuz zamanında Fatih'i göklere çıkarmıştık. Hatta tek maçlık performanslarıyla Zeki Ayvaz, İbrahimve şimdi Uğurcan için de benzer yorumlar yapıldı. Tecrübeli ikinci kaleci şart. Asıl sıkıntı sezonu yedek geçirmesi nasıl bir etki yapacak. Ama yok Hurma faktörüyle bir şekilde kaleye geçirilirse ipler yeniden gerilir...
İstatistiklerine baktım da Onur'un önüne geçmesi imkânsız gibi birşey.
Merak ettiğim bir şey var. Nou camp duvarında türkçe bir küfür yazıyordu hatta küfür literatürüne de çok rahat girmişti. O Esteban bu Estaban mı acaba? +18 http://goo.gl/feqGvV +18
En son E. Okan Bülbül tarafından düzenlendi; 06.08.2015, 16:05.
İstatistiklerine baktım da Onur'un önüne geçmesi imkânsız gibi birşey.
Takımın en çok kazanan oyuncusu ve kaptanını kesmek akıl kârı değil zaten ama istatistiklere de çok aldanmamak lazım. Onur da iki sene önce en iyi sezonunu çıkarmasına rağmen çok gol yemişti...
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum