Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Luis Pedro Cavanda

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hasancebi81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Karşılaştırma yaptığımız futbolcu Sabri Reis dikkatini çekerim Sabri ile karşılaştırmasında bile çok bir farkları yok. Tabi Trabzonsporun bu seneki kötü performansıda oyununda etkili olmuştur ama yinede ben takıma bir katkı sağlamayacağını düşünüyordum. Bu sene takımda düzeni bozan, arkadaşını yumruklayan, sahada umursamaz tavırlar sergileyen kimse olmayacak. Asıl gönderilme sebebi tabiki uyumsuzluğu ve karakteri. Lakin bu adamı 1.8 milyon euroya satmakta (sattığımız takım gs olsa bile) bir başarıdır. O yüzden avunacak yada üzülecek birşey yok. Onu demek istedim.
    Sabri'ye laf atıyoruz da, bence Sabri kötü futbolcu değil. Hatta ligin en iyi orta yapan kanat beki diyebilirim.
    Bu benim kişisel görüşüm.
    Kaldı ki kendi takımımızda Bosingwa hariç Sabri'den daha iyi bir sağ bek seyrettik mi ?
    Bence hayır...

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sabri'ye laf atıyoruz da, bence Sabri kötü futbolcu değil. Hatta ligin en iyi orta yapan kanat beki diyebilirim.
      Bu benim kişisel görüşüm.
      Kaldı ki kendi takımımızda Bosingwa hariç Sabri'den daha iyi bir sağ bek seyrettik mi ?
      Bence hayır...
      En iyi orta yapan derken? En çok olabilir ama isabetli orta yüzdesi en düşüklerden birisi bence. Hatta yukarıdaki istatistiklerde de belli. Cavanda'nın isabetli orta yüzdesi Sabri'den çok daha fazla. Soruna gelecek olursak, haklısın. Kanatlardan yana pek şansımız olmadı. Ama orta konusunda Emrah Eren'i unutmayalım. Daha iyisinide bu sezon seyredeceğiz inşallah (Zeki Yavru'dan bahsetmiyorum. Yeni transferi kastettim.)
      ...

Yorum

• Kendine iyi bak. Çok takılma...

Kilit.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
        Yükleniyor...
        X
        WhatsApp Resmi İletişim