Şenol hoca gelirse bir sene daha kalması lazım, büyük gelişme kaydeder.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Çocuk stoper oynamak istemiyor. Stoper de değil çok doğalİlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 4-5 maçtır kötü ve zorla sahaya çıkıyor tarzı var.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Aynısını yazacaktım. Transferi kesinleştiği için mi yoksa stoper oynatıldığı için mi bu tripler acaba?İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 4-5 maçtır kötü ve zorla sahaya çıkıyor tarzı var.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Öyle bir şey olamaz ya. Nerede görev veriliyorsa elinden geleni yapacaksın. Ha beceremezsin lafım yok ama bilerek saçmalarsan bu yaptığın en hafif tabiriyle terbiyesizlik olur.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocuk stoper oynamak istemiyor. Stoper de değil çok doğal
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Sacmaliyor resmen, ayıptır.İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynısını yazacaktım. Transferi kesinleştiği için mi yoksa stoper oynatıldığı için mi bu tripler acaba?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Elinden geleni yapıyor ama hatalı oynadığının farkında ve oyun içinde sürekli düşüyor beceremiyorum havasında ne yaspin sonuçta insan bu . Ne yapsın. Gomis içinden geçmiş, sürekli yer kaybediyor zaten istemiyor da iyice tuz biber.İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir şey olamaz ya. Nerede görev veriliyorsa elinden geleni yapacaksın. Ha beceremezsin lafım yok ama bilerek saçmalarsan bu yaptığın en hafif tabiriyle terbiyesizlik olur.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
başkan serbest kalma bedelini doğruladı, 6.5. - 7 civarı dedi.İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegitmiştir, yolu açık olsun.
,
peki muharrem usta, okay ile sözleşme yenilediğinde ne demişti ; hayatımdaki en kolay görüşmeydi
sebebi belli oldu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum