Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oha oha. Niye bu kadar övdünüz yav vallahi anlamadım. Yani 1-2 sağlam mücadeleye girdi, tribünlerde alkış gıyamet koptu da mı övüyorsunuz nedir yani?

Böyle vasat oynarsa Antalya gibi maçta göze batmaz evet ama aklım almıyor bu övgüleri. Ekstra hiçbir şey yapmadı, bütün maç 1-2 mücadeleye girdi o kadar. Ben bu taraftara inanamıyorum artık çok ilginç. Ne zaman kimi öveceğini kimi gömeceğini hiçbir zaman kestiremiyorsun. ahahah.
    Bence sen pek odaklanamamişsin maça. İlk yari sarhoş gibiydiler oyuncular, ayakta duramadilar düzgün pas atamadilar. Sürekli boş gelen antalya'li oyunculari gayet istekli bir şekilde karşiladi.

Geniş alanlarda düzgün pozisyon alamayan arkadaşlarina rağmen okay gibi ağir bir oyuncunun bu reaksiyonu vermesi önemli.

O kadar kötü takim vardi ki sahada okay cok göze batti.

Yorum

• Adam da tam bir Gerard cevheri var ama iyi bi işlense şöyle bir de uzaktan şut denemeleri yapsa mükemmel olur...

Zaten pas özürlüsü olduğumuz bir ortamda bu adamı kötü olsa bile oynatmamak takımı yakmak demektir...Onazi Kucka Okay'ın yaptığını yapamaz...Belki daha ileride olsa skorer bile olabilir...Adam takım iskeleti gibi merkez orta saha önlibero stoper oynayabiliyor...
      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Okay önda Onazi geride oynamalı

Yorum

• Gününde olduğu zaman bölüm sonu canavarı gibi ızdırap oluyor rakip oyunculara. Bir pozisyonda art arda adamı 7-8 kere falan ısırdı futbol tabiriyle kaptı topu. Mükemmel bir mücadele gücü var.

Özellikle ortadan yüklenen takımlara karşı, zor maçlarda Kucka-Okay-Onazi yaparsak rakibi parçalarız orta sahada.
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Top kazanma konusunda zaten hünerleri ortada. Ama top kullanmada kendini geliştirmeli. Her ne kadar sert oyuncular gibi gözükseler de Okay ve Onazi orta sahasını tutmuyorum. Rakipler orta sahamızı çok kolay geçiyorlar...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• hep böyle arzulu olsan keşke
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bence Kucka ile birlikte çift 8 oynaması lazım. Onazi boşa yaptığı hamlelerle alanını o kadar boşaltıyor ki...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Çok büyük oynadı. Bu formu gösteren oyuncuya kötü denmez, denemez. Yapması gereken herşeyin fazlasını yaptı.

Geldiğinden beri en iyi maçını çıkardı. Böyle devam.

Yorum

• O parmağı ne güzel salladın öyle

(UEFA)

Yorum

• her futbolcumuzun aynen Okay gibi mücadele etmesi lazım. Örnek bir futbolcu , duruşuyla futbolcuyla mücadelesiyle muazzam.

Umarım her şey iyi gider senin için. Şu an Avrupada oynayabilecek kapasiteye ulaştığını düşünüyorum .

Son yıllarda Trabzonsporda kendini geliştirebilen ender futbolculardan birisi oldun.

Yorum

• O değil de 'Mezarcılar' hala uğramamış sayfaya hayret.
                        Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Cesur ol dostum geriye oynama dikine dene derin top dene yeteneğin var.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Maç başına 3-4 tane top kesince iyi oynadı denildiği için iyice vites düşürdü. Ulan senin yaptıklarını stoperler yapıyor be. İyice küçük takım futbolcusu gibi oynamaya başladı. Burak'a ara pası atmaya filan çalıştı 2 pozisyonda, aciz görüntülerdi. Gerçekten bir ortasaha oyuncu bu kadar kötü pas atabilir mi? Bütün maç terlemeden oynuyor resmen 8 km koşuyor mudur acaba? Hoş 13 km koşsa da fayda olmadıktan sonra neye yarar?

Neyse, opta verilerine göre maç başına 9,35 ikili mücadele kazanarak yine müthiş bir maç çıkardı.

Yorum

• cok iydin, bravo, böyle devam
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bi takım insanlar görsünler sevgi selini tarifsiz coşkuyu, adamın dibi dibi
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim