İnanılmaz yükselen bir formu var. Tek başına takımı tuttu adeta.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Geçen yılın 2. yarısındaki gücü ve katkısını yakalamak üzere. Yanında en fazla anlaşabildiğini zannettiğimiz ismin oyundan çıkmasıyla tek başına kaldı ama maçın bizim adımıza en iyisiydi diyebilirim.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Okay ön liberoda olmuyor. Dun aksam ki milli macta da dikkatli izledim. On liberoda cok savruk oynuyor. Alan kontrolu yok. Direk topun oldugu yerdeki adama basip kendi alaninda bosluk birakiyor. Bu cocuk on libero degil ya 8 numara oynasin ya da oynamasin. Keske kucka yerine sağlam bir 6 numara alsaydik.TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
-
Takımımızda bu sezon en çok pas yapan futbolcular1-Okay Yokuşlu: 572 (12 maç)2-Joao Pereira: 464 (12)3-Jose Sosa: 410 (7)4-Yusuf Yazıcı: 373 (11)5-Juraj Kucka: 332 (7)6-Olcay Şahan: 318 (10)7-Jan Durica: 315 (9)"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Hehe aynen.her gelen hoca muazzam işler yaptı. Her gelen hoca mükemmel top oynattı.. Her gelen hoca okayı 1 kademe ileri attı da.. Vazgeçemediler..okay kendini çok çok geliştirdi. Hangi gözle izliyorsunuz.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHe ya balon balon.
Gelen her hoca Trabzonspor'da da milli takımda da bu adamdan vazgeçemezken bu taraftara ne anlatsan boş.
Biz buna menajer ittirmesi diyoruz işte..
Dikine gitme yok
Pas yok
Atletizm yok
Uzun top yok
Şut yok.
Ee ne var..??
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum