İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Bunu da hocasının çabasıyla aşabilir ancak.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Hızdan ziyade çabukluk diyelim ona.İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHızdan kastım hızlı düşünme. Pas vereceği kişiyi geç seçiyor sanki ve dolayısıyla ağır kalıyor biraz.
Ama Okay'da büyük gelişim var, bunu devam ettireceğine inanıyorum."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Ya usta sizin aranızda kan davası felan mı var?İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 metre önündeki adama pas atmaktan aciz bunun gelişimle alakası yok o konularda sıfır kontrat yapılırken düşünüldü mü tabi ki hayır
Yorum
-
Yok yok. Batuhan iyi çocuk. Kimseyle derdi sıkıntısı olmaz. Futboldan pek anlamıyor sadeceİlk olarak A.K.Göksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa usta sizin aranızda kan davası felan mı var?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
Misafir
Benim tek derdim Trabzonspor nasil daha iyi olur oyuncu grubu onemli değil ama bunlar okay in düz bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez oyunu basit olarak 2 kisima ayirirsak isin savunma kisminda iyi ama diger tarafi koca bir sıfır antreman azim gelisim hikaye yetenek varsa vardir yoksa yoktur zorlamaya gerek yokİlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yok. Batuhan iyi çocuk. Kimseyle derdi sıkıntısı olmaz. Futboldan pek anlamıyor sadece
Yorum
-
Carmelo'yu severimİlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim tek derdim Trabzonspor nasil daha iyi olur oyuncu grubu onemli değil ama bunlar okay in düz bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez oyunu basit olarak 2 kisima ayirirsak isin savunma kisminda iyi ama diger tarafi koca bir sıfır antreman azim gelisim hikaye yetenek varsa vardir yoksa yoktur zorlamaya gerek yok
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
Yetiş ya [MENTION=50434]tonya55[/MENTION] yetiş ya Dali!!İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 metre önündeki adama pas atmaktan aciz bunun gelişimle alakası yok o konularda sıfır kontrat yapılırken düşünüldü mü tabi ki hayırBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
valla renkdasım milletin agzına baksak okayı yollasak bugün 3 büyük takım balıklama atlar bizim taraftar eskisi gibi degil yeni jenerasyon hicbirimiz futboldan anlamıyoruz.İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYetiş ya @tonya55 yetiş ya Dali!!
Yorum
-
Misafir
Kapsin ne olacak bu mu tek derdimiz mantığa bak senol hocayi kaptırdık mesela ne olduİlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla renkdasım milletin agzına baksak okayı yollasak bugün 3 büyük takım balıklama atlar bizim taraftar eskisi gibi degil yeni jenerasyon hicbirimiz futboldan anlamıyoruz.
Yorum
-
Kaptırmadık, kovduk ... Ne yazık ki yaptıkları da ortada. Yanlış örnek vermişsin bence. Kaptırdığımız Selçuk, Egemen ve Burak gibi örneklerde ortada. Anafikrin doğru olabilir ama bu ligde sıradan bir oyuncun sıradan bir performans gösteriyorsa ve yerliyse kaptırmamak iyi bir başarı. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan sıradan futbolcuların sayısı çok az ...İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKapsin ne olacak bu mu tek derdimiz mantığa bak senol hocayi kaptırdık mesela ne oldu9 # Osvaldo'
Yorum
-
Misafir
Bu yerli hastaligi yüzünden istanbul takımlarının mali durumu onlarla sidik yaristirmaya kalktik halimiz ortada nerede çöp yerli milyon eurolari topa vurmadan aliyorlar o yuzden bir okay gider bin okay gelir bu kadar büyütülecek bir adam değil sizin mantikla hareket edince mehmet ekici yi kovduk mu kaptirdik mi orasi muğlakİlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaptırmadık, kovduk ... Ne yazık ki yaptıkları da ortada. Yanlış örnek vermişsin bence. Kaptırdığımız Selçuk, Egemen ve Burak gibi örneklerde ortada. Anafikrin doğru olabilir ama bu ligde sıradan bir oyuncun sıradan bir performans gösteriyorsa ve yerliyse kaptırmamak iyi bir başarı. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan sıradan futbolcuların sayısı çok az ...
Yorum
-
bir oyuncuyu begenmemek kısının o bolgeden beklentılerı ıle orantılıdır ornegın ben mssiyi sevmem dunya kadrosu kursam belki yedek alırım oda oyun kılıtlendıgınde kapalı defansı acabılmek ıcın kısının oyun okuma ve taktık stratejısıne gore bu durum değşebilir bir baskasınada sorsak oda ronaldoyu değil messiyi tercih edecektir..
gelelim okay olayına oncelıkle okayı neden sevmıyoruz ve okaydan bekletılerımız nedır ?? ben sahsen okayı cok begenıyorum ozellıkle ıkıncı yarı onazıyıde takımıda gayet guzel topladı tabıkı eksık yonlerı cok ama genc bır oyuncu olarak ozel calısmalar yapması gerekıyor ornegın sut kabılıyetı cok ıyı fakat mac ıcınde bunu cok az arıyor buda macı tvden ızleyen taraftar ıcın hıc bır sey yapmıyormus gıbı gorunuyor halbukı kesılen yada kalkılan her atakta aktif olarak okayı gorebılıyoruz gercekten ıyı calısırsa ıkı sezon sonunda cok rahat bır selcuk olur hatta ondan dahada ıyı olurTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum