ilk yari Antep'in direkten donen topundan once ceza sahasi yayinda topu kaptirmasi ve golde yedigi calim skandal. Bu takimin oyuncusu olamaz bu adam, oldugu surece bu takimdan hic bir sey olmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
topa basıp oyunu sakinleştirmeye pas yapmaya çalışan tek adam. topu da o yüzden kaptırdı zaten. herkes haldur huldur koşuyor, topu ileri vuruyor. iyi niyetinden dolayı kutluyorum. ufak hatalar olur, zamanla birşeyler gelişir. yeni bir pozisyonda oynuyor ve önünde çok uzun bir yol var. keşke o pozisyon gol olsaydı da kendi sahasına çekilseydi antep belki beraberlik çıkarırdık. daha kötü bir senaryo gerçekleşti.
golde güray alanını boşaltıp çalım yedi, okay boşalan sol tarafa hamle yapayım derken çalım yedi, şuta hamle yapması gereken stoper yerinde tembel kaldı. bunlar takımca yapılan hatalar. bir iki sezon beraber oynamadan sonra, kim basacak, kim arkada duracak bilinir, birçok tehlike başlamadan bitirilir. başka bir çaresi yok.
Yorum
-
okay bence takımın en içten ozveri ile oynayanı sadece savuma arasında kayboluyor biraz daha önde basmalı o zaman daha etkili olacağına inanıyorum
Yorum
-
Valla geçen seneden hantallığı attı deniyor da, alakası yok bildiğin tank gibi hala. Belki bunda savunmanın içinde kaybolmanın da etkisi vardır. Ceza sahası önünde kaptırdığı 2 topu da az daha içeriden alıyorduk. Bir anda geçen sene topu kontrol etmeye çalışırken rakibin ondan kapıp attığı golü aklıma getirdi.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
önde basması için biraz top tutmak gerekiyordu ön tarafta, orta sahadan iyi pas çıkması gerekiyordu. sürekli gereksiz zorlama paslar atıldı öne. gs falan yan pası o yüzden yapıyor bazen, rakibi geri itmek için, sonra yerleşiyorsun rakip sahaya. bizim futbolcular geriden pasla çıkmaya çalıştı ama en ufak preste hemen ileri vurdular. ya direk uzun oynayacaksın, ya da ısrarla ayağa pas yapacaksın. okay ikincisini yapmaya çalıştı, ama diğerleri hata yapmayayım diyerek pas yapmaya çekindi. bunlar normaldir, arkadaşına güvenmek, bu adam topu tutar demek için zaman var. sürekli topu kaldırıp beni geren, çok kolay pas hatası yapan medjani'den sonra rahatlatıyor okay'ın oyunu. top kaptırmayayım diye kaosa davetiye çıkarmasın, böyle devam etsin.İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokay bence takımın en içten ozveri ile oynayanı sadece savuma arasında kayboluyor biraz daha önde basmalı o zaman daha etkili olacağına inanıyorumEn son artvints tarafından düzenlendi; 28.08.2016, 13:22.
Yorum
-
Kesinlikle katılıyorum.İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupada top koşturacak nadir futbolcularımızdan biri.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
et mi balık mı anlamadım.bazen çok iyi bazen vasat altı. 6 numara oynayacak agresiflikte değil 8 numara oynayacak yetenekte değil
olsa olsa ayağı iyi stoper olur herhalde.durica nın yanında denenebilir sağ stoper olarak.malum barcada maskerano orta sahadan stopere evrilmişti.En son jairzinho tarafından düzenlendi; 01.09.2016, 05:58.TEKKEBALL
Yorum
-
Bence takımda gelişim gösteren ender futbolculardan.Dünkü maçta sanki milli takımda uzun yıllardır oynuyor gibi rahat oynadı.Ama bir gerçek var orta sahada skora katkı yapabilecek özelliklere sahip değil,dolayısıyla mevkisinin önlibero olduğunu düşünerek çalışmalı.Biraz daha agresif oynayabilirse Avrupa yolu açık.Bu arada oyun tarzı İtalya'daki önliberolara ama özellikle de Jorginho'ya benziyor.(Bir sonraki adresi İtalya olursa şaşırmayın.)Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!
Yorum
-
Doğru tespit. Ersun Hoca oyuncuları doğru bölgede oynatamıyor. Yusuf'u sağda oynatarak da aynı hatayı yapıyor.İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShota gittiginden beri kendi mevkisinde oynayamiyor.. Dikkat ederseniz Okaya elestiriler Shota gittikten sonra basladi
Yorum
-
çok doğru bir bölgede oynuyor bana göre. önde oynarken de 60. dakikada bitiyordu.5 maç dayandı zaten. zamanla takım boyu kısalacak, mesafeler daralacak, o zaman ön bölgeye yakın olacak. bugün de selçuk geride oynadığı için etkili olamıyor diyorlar ama şenol hoca onu defansın önünde, orta sahanın en gerisindeki adam olarak kullanıyordu ve muhteşem bir sezon geçirdi, takımı geriden rahat rahat yönetti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum