Bu ve Aytaç'ın orta sahada banko oynadığı takım ligde ancak 7'incilik mücadelesi yapar. Bunların önüne istediği kanat oyuncusunu, istediğin ofansif orta sahayı koy yine fayda etmez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
4-5 maç dinlendirmek lazım diyeceğim yerine kimi oynatacaksın musayı mı
bazı futbolcular var dinlendirilmesi gereken dönemlerde alternatifsizlden ötürü oynattığımız için dibe vuran misal fatih öztürk
okay da onlardan bir tanesi olacak...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Bence Okay-Aytaç ikilisi aynı anda olmuyor. Okay fazla hantal kalıyor. Önlerindeki oyunculara bağlı olarak değişebilir ama ikisi de ön liberoda daha verimliler. Tabi Okay'ın daha seri olup kuvvvetlenmesi gerekiyor.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Hiç değilse Aytaç ile daha iyi ikili olurlardı. Şu an düşmemeye oynayan takımların göbeğinde bile Aytaç-Okay kadar vasat, uyumsuz bir ikili yokİlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesoner yetenekliydi.ileri çıkıp golller asistler yapıyordu.oyun falan kuruyordu.sende o da yok .bence soner yerine seni göndermeliydi.
Yorum
-
mac izlerken direk bunu dusundum ben de. yeni bir Soner doguyor.İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoner'in veliahtı olacak bu çocuk. Yazın bir kenara.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum