Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çıkması hataydı. her geçen hafta üzerinden çekingenliğini atıyor ve sorumluluk alıyor. kazandığın bir ikili mücadeleden sonraki hırsın görülmeye değerdi.Şutun direkten döndü ama olsun, böyle devam et. Yanındayız.
    diğerlerinden farklı...öteki...
    Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
    2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Lua lua yı madara etti resmen
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İyiydi. Şota zaten maç sonu skordan dolayı risk alarak orta sahayı eksiltip Cardozoyu aldığını söylemiş. Yani performans değişikliği değil. İyi olacak inşallah ben beğendim Okayı.

Yorum

• Keşke o top gol olsaydı. Çok güzel olacaktı.
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• M'Bia bugün daha defansif oynayınca daha çok ileri çıktı ve sorumluluk aldı. Gayet iyiydi ve çıkması da hataydı.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Harikasın aynen devam et.
              Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
              Komünar..

Yorum

• Helal olsun sana okay. Cok begendim cok hirsli...
                Trabzonspor 1967

Yorum

• Okay Yokuşlu

Degismez oyuncu olacak bence, o kadar Transfer arasindan siyrilip.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Olağanüstü performans gösteriyor ama oynadıkça da aklıma o 3 senelik sözleşmesi geliyor... Birileri araya girmeden önce değismesi lazım.
                    #BorussiaDortmund
                    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Maşallah!
                      Hamiş

Yorum

• Ikinci yarida Akhisar tehlikeli geliyordu ve Okay topu kapti. Pasini'da verdikten sonra'da gol atmis gibi yumruk yapti. TV'den görüldümü bilmiyorum ama o hirsi görmek güzeldi.
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• süper, süper!

Yorum

• Sağlam topçu dahada gelişeceğine inaniyorum, şu haliyle bizi mest ediyor zaten.
                            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                            Бургундия синий
                            61

Yorum

• Allah nazarlardan saklasın. Her maç üstüne koyarak devam ediyor.

Mbia senin için büyük avantaj... Yürü be çocuk!
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim