Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Okay Yokuşlu
Şu an Yusuf'dan daha iyi derecede zatenİlk olarak umitkaragoz1988 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1461 trabzona gider ve orada kendini geliştirebilirse yusuf gibi parlayabilir. belkide yusufdan daha iyi derecelere gelir.
Yorum
-
İlk olarak umitkaragoz1988 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1461 trabzona gider ve orada kendini geliştirebilirse yusuf gibi parlayabilir. belkide yusufdan daha iyi derecelere gelir.
( ゚д゚)
Yorum
-
bırak allah aşkına ptt 1.lig ile süper lig aynı derecedemi. yusuf u 1461 trabzondayken okaydan çok daha etkiliydi.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an Yusuf'dan daha iyi derecede zaten
okayı kaç sefer izledin de yusufdan daha iyi diyorsun.
Yorum
-
Okay Yokuşlu
4 senedir izliyorum yeterli mi?İlk olarak umitkaragoz1988 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebırak allah aşkına ptt 1.lig ile süper lig aynı derecedemi. yusuf u 1461 trabzondayken okaydan çok daha etkiliydi.
okayı kaç sefer izledin de yusufdan daha iyi diyorsun.
Yorum
-
yani iyi güzeldeİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 senedir izliyorum yeterli mi?
ne okay yusufdan daha iyi olabilir, ne yusuf okaydan
ikitane bambaska futbolcu tipleri bunlar
gelisiminde daha ileride dersen anlarim
ve evet okayi 1461 e göndermek karrierini bitirmeklen bir olur
takim icin yeterli görülmüyorsa bilen tsl de okayi kiralamak isteyecek en az 10tane kulüp cikar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Okay'la Yusuf'u karşılaştırmak niye?
Okay 16-17 yaşında Süper Lig'de oynamaya başladı.
Profesyonel liglerdeki ilk golünü yanılmıyorsam ya 15 ya da 16 yaşında şimdiki PTT 1.Lig'de attı Altay formasıyla.
Oyun görüşü, zekası Yusuf'un çok çok önünde.
Her ikisinin de farklı meziyetleri var.
Ama kesinlikle 1461 için değil Trabzonspor alındı.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 senedir izliyorum yeterli mi?
4 senedir izliyosun öylemi.
4 senedir izliyosunda böyle bir yetenek vardıda niye haber vermedin.
kayserispor taraftarlığıda var sanırım sende. maçlarını bol bol izlemişsin belliki.
ben okay ı sadece bu sene izledim ve bana göre yusuf daha etkili bir futbolcuydu. 1461 trabzondaki yusufla okay ı kıyasla artık.
yusuf 1461 de iken yapılan övgüler geleceğin yıldızı ve trabzonspor a ne çok isteniyordu. okay trabzonspor transfer etmeseydi adını sanını duyan yoktu.
ama yusuf 1461 trabzondayken bjk liside fb liside gs liside yusufun oynadığı futbolu konuşuyordu.
Yorum
-
Okay Yokuşlu
Süper Ligi takip eden herkes tanır zaten ne anlatıyosun, Yusuf'un oynadığı futbola bir şey derdim de kalsın.İlk olarak umitkaragoz1988 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 senedir izliyosun öylemi.
kayserispor taraftarlığıda var sanırım sende. maçlarını bol bol izlemişsin belliki.
ben okay ı sadece bu sene izledim ve bana göre yusuf daha etkili bir futbolcuydu. 1461 trabzondaki yusufla okay ı kıyasla artık.
yusuf 1461 de iken yapılan övgüler geleceğin yıldızı ve trabzonspor a ne çok isteniyordu. okay trabzonspor transfer etmeseydi adını sanını duyan yoktu.
ama yusuf 1461 trabzondayken bjk liside fb liside gs liside yusufun oynadığı futbolu konuşuyordu.
Aynen Kayserisporluyum hatta KsCimbom forumuna bile üyeliğim var sen bilirsin belki
Yorum
-
2 yil önce okay transfer basliginin 1 numarali konularindandiİlk olarak umitkaragoz1988 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 senedir izliyosun öylemi.
ozamanlar 5 milyon isteniyordu onun icin
okay izlemeyen vardir forumda ama transfer basligina sık giripde tanimayan yoktur
forumun arama motorunlan ismini aratipEn son B61 tarafından düzenlendi; 30.05.2015, 12:28."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
süper ligi takip eden herkezmi tanır. etrafına bir sor okay yokuşlu kim ? 100 kişiden en fazla 10 kişi tanır.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüper Ligi takip eden herkes tanır zaten ne anlatıyosun, Yusuf'un oynadığı futbola bir şey derdim de kalsın.
Aynen Kayserisporluyum hatta KsCimbom forumuna bile üyeliğim var sen bilirsin belki
ne çok yetenekliymiş bu çocuk ben niye göremedim.
sen okay yusufdan daha iyi diyorsun. ben yusuf okaydan daha iyidi diyorum.
bu kendi kişisel fikirlerimiz.
senin gelip burda bna muhalefet yapman neyin nesi.
bu forumda ne yazıyorsam hemen sıçrayıp boş boş konuşuyorsun.
gs nin forumunda olduğumu söylüyorsun. evet orada yazıyorum zaman zaman. ama oradaki herkez trabzonsporlu olduğumu biliyor. ve çoğunlukda trabzonspor başlıklarına yazıyorum. bunda ne var söylesene bana. neyin muhalefetidir bu. samsunspor, beşiktaş, bursaspor forumlarındada üyeliğim var. futbolu seviyorum ve rakip takımın trabzonspor hakkında taraftar yorumlarınıda merak ediyorum ve bu sebepden taraftar forumlarına üyeliklerimi oluşturuyorum.
sen herseferinde gs forumunda ne işin var gibisinden atıfta bulunuyorsun. arkadaş sadece gs forumunda yokum. bir çok kulüp taraftar forumlarında üyeliğim var. sanene arkadaş benim üyeliklerimden.
sana varmı zararı başka bir forumda üyeliğimin olmasından.
hiç bir forumda eğer rasladıysan. ben gs liyim bjk liyim veya başka bir takım taraftarımıyım diyorum. her nereye gidersem trabzonspor taraftarıyım diyorum. kimliğimi gizlemiyorum beni tanıyan bilir.
varmı BMN forumunda başka bir forum sayfasına üyeliğiniz varsa bmn üyeliğiniz iptal edilecektir diye bir kural. sen gelip laf gebeli niye yapıyosun.En son umitkaragoz1988 tarafından düzenlendi; 30.05.2015, 13:04.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum