Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok büyük topçu olmuş.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bugün de takımı ayakta tutacak omurga sen olacaksın.

Bu dirayette bu akılda top oynayan oyuncu çok kıymetli.

Seviyoruz seni Okay !
      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Beklediğim Okay bu. Yürüyemedi bile. Ağır vasıta gibi dolanıyor.
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Beşiktaş maçı epey yormuş, bu sezon ilk kez kötü gördüm.

Yorum

• Okay hep buydu, hantal ve dağınık, tek yönlü vasat klasik, modası geçmiş 6 oyuncusu.

Bu adamın ilk 11 oynadığı takımda zirve hedefi falan olmaz. Ara sıra hırslı 2 maç oynar futboldan anlamayan taraftarı sevindirir o kadar.

Umut Güneş i bile oynatırım bunu yine oynatmam.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Adam ilk kez vasat oynadı çıktılar ortalığa.. he canım he hep buydu Okay.

Yorum

• Küçük takım oyuncusu. Ne güzel Avrupa'nın orta sıra takımlarında takılıyordu, hiç gerek yokken geri getirdik. Büyük takımın orta saha oyuncusunun ayağına top 1 gram yakışmaz mı arkadaş?

Yerine Lundstram bile oynasa daha faydalı olur. Onun büyük takımda Avrupa finali oynamışlığı var en azından. Okay'da ne var da bir kamyon para döktük belli değil.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adam ilk kez vasat oynadı çıktılar ortalığa.. he canım he hep buydu Okay.
                  Kesinlikle

Resmen bir maç harika işler yapmasın da linç edelim sevdalısı epey bir insan var.

Okay çok iyi bir 6 numaradır. Bu kadro kalitesinin içinde gerçekten bizim için şanstır.

Kendi rolünü nerdeyse her maç yeteri kadar oynar.

Takımın pasörü yoksa, 10 numarası Bardi ise Okay ne yapacak!
                  Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Nefesi yetmedi...

Yorum

• Okay 6 numara için gayet yeterli bir topçu , bok atanlar gitsin su balesi izlesin.
                      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

İlk yarıda spiker "Orta saha bomboş" dedi. Hani maç sonunda, topla tüfekle gidersin, kaleci de çıkar... Öyle bir riski daha 25. dakikada aldık, anlamsızca. Neyse, o pozisyonda bir Okay vardı koşan, bir de arkada Mendy. Halı saha takımı gibi bir kaleci, bir savunma, bir orta saha, geri kalanlar rakip ceza sahası civarında... Okay ne yapsın?
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• okay önemli bir oyuncu, zaten gelirkende yazmıştım,

düzeltmesi gereken bişey var yalnız, topla daha erken vedalaşması gerekiyor, teknik harika,zidane vari takılıyor orta sahada,ama oyunu hızlandırması kendi elinde, bunu yaparsa daha da büyür
                          TEKKEBALL

Yorum

• Kayseri maçında ultra kötüydü niyeyse , hocada fazla dayanamadı zaten tek alternatifi lundstram çöpü olmasına rağmen oyundan aldı…
                            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Ben Okay kötü oynadı diye o yorumu yazmadım, Okay büyük takım orta sahasının as oyuncusu olamaz bunu hep söylüyorum. Gs, Fb, Bjk üçünde de as oyuncu olabilir mi? Hayır. O zaman tartışmanın anlamı yok.

TS büyük takım değil diyorsanız tamam Okay orta sahada oynar. Bu adamın orta sahada olduğu TS hep sezonun en kötü takımı oldu, tesadüf mü? Asla.

Sonraki maç 2 top kapar kameralara hırslı poz verir yana geriye 2 pasla maç bitirir yine övgü alır. Okay hep buydu, bu yüzden hep alt küme takımlarında oynadı. Döndü dolaştı yine bize geldi. Aynen Okay süper topçu, TS o yüzden son sıralarda.

Okay, Ozan, Lundstram bunlar TS as oyuncusu olacak isimler değil. Okay yedek olur. Diğer ikisi yedek bile olamaz. Bize Selçuk ve Colman lazım, orta saha bunlardır gerisi hikaye, puan tablosu ortada.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben Okay kötü oynadı diye o yorumu yazmadım, Okay büyük takım orta sahasının as oyuncusu olamaz bunu hep söylüyorum. Gs, Fb, Bjk üçünde de as oyuncu olabilir mi? Hayır. O zaman tartışmanın anlamı yok.

TS büyük takım değil diyorsanız tamam Okay orta sahada oynar. Bu adamın orta sahada olduğu TS hep sezonun en kötü takımı oldu, tesadüf mü? Asla.

Sonraki maç 2 top kapar kameralara hırslı poz verir yana geriye 2 pasla maç bitirir yine övgü alır. Okay hep buydu, bu yüzden hep alt küme takımlarında oynadı. Döndü dolaştı yine bize geldi. Aynen Okay süper topçu, TS o yüzden son sıralarda.

Okay, Ozan, Lundstram bunlar TS as oyuncusu olacak isimler değil. Okay yedek olur. Diğer ikisi yedek bile olamaz. Bize Selçuk ve Colman lazım, orta saha bunlardır gerisi hikaye, puan tablosu ortada.
                                Lundstram bile bundan 1000 kat iyidir. Kayseri maçının 65. dakikasında Okay çıktı Lundstram girdi, 3 dakika sonra Poyraz'ın ofsayttan sayılmayan golü geldi. Lundstram takımı ileri itti.

Okay asla büyük takım oyuncusu olamaz. Sokağa atılan milyonlarca Euro. Antep maçından itibaren yedeğe çekilse ve maçların son bölümlerinde eğer öndeysek skoru tutmak için değerlendirilse en doğrusu olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim