Okay'ın iyi futbolcu olduğunu düşünüyorum, geliştirmesi gereken yönleri elbette ki var. Her futbolcuda olduğu gibi onun da performansında bu tür dalgalanmalar olacaktır, yerden yere vurmanın alemi yok .
Bir ara düşüşe geçmişti, kupa maçında baya iyi oynadığını düşünüyorum. Ama bu iniş çıkışları azaltmalı.
Aytaç ile birlikte uzun yıllar faydalanabileceğimiz, A Milli seviyesini görebilecek üst düzey bir oyuncu. Potansiyelinin farkına varıp sürekli çalışmalı, yaş grubunda ülkenin en iyilerinden.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Bir ara düşüşe geçmişti, kupa maçında baya iyi oynadığını düşünüyorum. Ama bu iniş çıkışları azaltmalı.
Aytaç ile birlikte uzun yıllar faydalanabileceğimiz, A Milli seviyesini görebilecek üst düzey bir oyuncu. Potansiyelinin farkına varıp sürekli çalışmalı, yaş grubunda ülkenin en iyilerinden.
azalacaktir
uzun yillar süper lig oynamis olsada
bu seviyede, bu baski altinda hic oynamadi
performans dalgalanmasi normal
ayric usagin prof. karrieri boyunca hep hurma yanindaydi
hurmanin ayrilisi bu yasdaki usagi etkilemesi kadar dogal sey yoktur
bu 6 ayda kayseride 4 yilda yasadigindan cok olay yasadi
bunlari unutmayalim
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Her maç en az 2 kere riskli yerde top kaptırıp % 100 gol pozisyonu vermemizi sağlıyor. Üstelik bu kayıplar da öyle pozisyon gereği değil tamamen gereksiz hareketlerinden kaynaklanıyor...
Yorum