Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• jo denilen oyuncu yürüyerek yanından geçti okay yerde paspas oldu ama 11 oynamaya devam edecek, neden aldık niye oynatıyoruz tamamen anlamsız
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ya bu adam şu an anadoludaki herhangi bir takıma gitsin 3 maç sonra bunu herhangi bir hoca ilk 11 oynatsın kendimi asarım.fatih hoca nasıl görmüyor bunu anlamıyorum,alternatifide olmasa anlayacağım..gs kupa finalinde fark yememizin yüzde 90 sebebi bu vatandaş..
      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Türk olmasa hemen gönderin derdim.
        Kadroda kalsın ama oyuna girmesin zaruri haller dışında...
        ***GeNÇ***

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Yukarıdaki yorumları okudum şoktayım.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• ilk yarı kötüydü ama ikinci yarı da tam tersi çok iyiydi

Yorum

• Bu okayın dikkatimi çeken bir özelliğide bu 2. Gelişinden itibaren kaleye bir kez şut atıığını görmedim.tmm 6 numarasında insan yalandan 1-2 şut atar.ben izlediğim hiçbir maçta denk gelmedim,garip..
                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• 6 numara gibi oynayınca iyi top kullanmada berbat en fazla yedek olur.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Okayin sahadaki varlığı,nin önemli katkısı stoperlerin önünde çakılı oynuyor iyi alan kapattığı için kötü goller yemiyoruz

Yorum

• 1-0 sistemini ayakta tutanlardan oldu sagolsun

Yorum

• Topu aldığında arkasını dönebilme kıvraklığı, yeteneği ve hızı yok. Yüzü ne tarafa dönükse sadece o tarafa pas atabiliyor. Koca bir yutan eleman. 2'ye 2 kontrada ezdiği top da bunun kanıtı.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• kalas gibi birşey şu atmaadığı veya atamadığı pasa bak. Defansif olarak fena değil. Zaten Tekke de o yüzden oynatıyor. Ortasahada Salih şans bulsa bundan çok daha iyi oynayacağına eminim. Kendi takıma verse Mendy hepsinden çok daha iyi ama malum adam gamsız bir tip gibi ortalıkta dolanıyor.

https://x.com/ts_kesit

Yorum

• Sana lisans verip bu takima kaptan yapan duzenin ta aq ben. Akilsiz tank

Yorum

• Essek suratli hakeme de teşekkür ediyorum bu arada, 3 hafta takimi senden uzak tutacagi icin. Keske 5/10 mac ceza verseler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim