Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süleyman Hurma | Sportif Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bence iyi adam. ne derseniz deyin. oyunculari satan baskanlar bulan, getiren hurma. istatistigi varmi adamin su kadar transferlerinden su kadari tuttu falan ? basari orani gibi seyler var dir kesin.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selefin Burak Gürdalin sol seyi parmagi olamazsin, loser bir kariyerin olmasina ragmen seni bu mevkiiye getiren adamda suc aslinda.
      Edit; Halefi, Selefi hep karistiriyorum insallah dogru yazmisimdir.
      Doğru kullanmışsınız. Hele "Loser" tarihte en doğru kullanımına kavuşmuş.

Yorum

Yahu balon işte.Doğru modern kafa ve zengin yöneticilerle klubün çıkarını düşünürsen , bir yabancı dilin varsa ingilizce olsun tamamdır.İş bağlarsın.Futboldan biraz anlayan fm oynayan bakış açısı biraz iyi olan emin olun süleyman kadar yapar bu işi hatta daha iyi de yapabilir.Bir kere tercümanları basın toplantılarında ve antremanlarda kullanmaları lazım.Pazarlığı yapacak olan adamın da yönetici adaylarında transfer işlerinde hakim olması için iyi bir yabancı dil bilmesi şart.Bu da iş ilişkilerini ve transferi etkiliyor.Çünkü sen neyin ne konuşulduğunu tercüman aracıyla öğreniyorsun işte bu transfer işlerinde de olumsuzluklara etki eden en önemli faktör.Karakter meselesi aynı zaman da o da etken.

Yorum

Burak Gürdal daha çok işin ticari boyutundaydı. Ası üstünde CEO'ydu. Futboldan pek anlamaz, şunu al dendiğinde pazarlığını iyi yapar alır. Ama Süleyman Hurma sportif olarak da gayet donanımlı biri. Adam futboldan ve futbolcudan anlıyor. Eğer bu konuda hocayla uyum içinde olabilirlerse gayet başarılı olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Bu adamın Ersun'u gönderdiğini düşünenler tekrar düşünsün bence.

Ersun yanal geldi kadroya baktı dedi ki bu iş böyle olmaz. Zaten çok sallamadı takımı. Kendi kurmadığı bir kadroyla çalıştığını da belirtti birkaç defa. Adam bir liste sundu, maliyeti yüksek olduğu için alınamayınca çekti gitti adam. Bu kadar basit.

Yorum

İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burak Gürdal daha çok işin ticari boyutundaydı. Ası üstünde CEO'ydu. Futboldan pek anlamaz, şunu al dendiğinde pazarlığını iyi yapar alır. Ama Süleyman Hurma sportif olarak da gayet donanımlı biri. Adam futboldan ve futbolcudan anlıyor. Eğer bu konuda hocayla uyum içinde olabilirlerse gayet başarılı olur.

Tamam anlıyorda çok fazla abartmamak lazım.Eğer bu kadar abartıldığı kadar iyiyse yattara kalitesinde afrika ,gineden ordan burdan avrupa ülkelerinden oyuncu bulsun genç görelim.Ayrıca bu kadar iyiyse bu transfer krizini neden kısa zamanda çözemedi? Demek ki ileriye dönük acil durum planından yoksun.Püf nokta bu zaten.Havuzundan çeksin alsın keşfetsin görelim.Eğer sportif teknik direktör gerçekten iyise her zaman genç yetenekleri keşfedilmemiş gizli adamları da havuzunda acil durumlar için de bulundurmalı ve takıma kazandırmalıdır;Bana göre.

Yorum

Tabi ki ben zaten aman aman çok iyi birisi demiyorum. Ama ülkemizde bu işi iyi yapanlardan biri. Transfer konusundaysa kendisi söyledi zaten, çok geç geldim dedi. En az 2 ay daha önce gelmeliydim, o zaman bütün transferler ilk kamp dönemine yetişirdi dedi. Henüz yeni başladı daha. Bu kadar erkenden bu kadar çok eleştirilmesine karşıyım ben sadece.

Yorum

İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tabi ki ben zaten aman aman çok iyi birisi demiyorum. Ama ülkemizde bu işi iyi yapanlardan biri. Transfer konusundaysa kendisi söyledi zaten, çok geç geldim dedi. En az 2 ay daha önce gelmeliydim, o zaman bütün transferler ilk kamp dönemine yetişirdi dedi. Henüz yeni başladı daha. Bu kadar erkenden bu kadar çok eleştirilmesine karşıyım ben sadece.

Hayırlısı görücegiz bu sene bakalım.Geç gelmesinin etkisi illa ki vardır elbet tabi ki.

Yorum

Bu herif 800.000 TL mi alıyor yoksa 800.000 Euro mu?

Yorum

İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu herif 800.000 TL mi alıyor yoksa 800.000 Euro mu?
                      800bin dolar abi
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        800bin dolar abi
                        Oh oh yarasın yarasın!

Yorum

İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oh oh yarasın yarasın!
                          Hocam
                          Soner'de yaklasik 1 milyon $ aliyor.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

bır meneger ıcın komık bır para bu mılyonları tek bır transferde verıyoruz bu menejerlere bız elestırecek baska bır konu bulalım bence
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

bırakın 800 bin Euro yu daha 800 euroluk is yapmadı. Onun yapamadıkları nı ben de yapamıyorum.

Yorum

Sana nedense bir ısınamadım.Eldeki fazlalıkları gönderip nokta transferler transfer dönemi bitmeden yapılırsa belki o zaman fikrim değişebilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim