Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aytaç Kara

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Semih58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gençlerbirliği maçında o penaltı,konya"dan yediğimiz son dakika golü ve Karabük Sosa'nın şutu gol olsa, Göztepe kaçan goller şimdi liderlik.
    Onlar olsaydı Başak ve bjk maçları böyle bitmezdi
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

bugün bir kez daha gösterdi bizde oynayamayacagini
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Olcay'ın kaçırdığı ve sonrasında penaltı pozisyonunun başlangıcına dikkati çekerim.

Yorum

Kucka'nın içinden geçen casper'lara bakarsak Aytaç hakkaniyetle geri dönmeli. Zira Aytaç'ın götüyle oynadığı topu Kucka bütün uzuvlarıyla oynayamıyor.

Yorum

Kötü oyununa hocası 37 dakika dayanabildi. Seneye dönerse yedek kalır düzenli forma giyebileceğini sanmıyorum.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

kal, gittiğin yerde mutlu ol!
              geri gelmeyi düşünme ya da yeni bir kulüp bakmaya başla kendine şimdiden,
              oyundan çıkmıyor, hocasına atar-gider, el-kol yapıyor, ne ara takımının üzerinde görmeye başladın kendini?
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Ne dersen de cevap aynı.4-1'den sonraki bir pozisyonu örnek verip Aytaç > Kucka kıyaslaması da baya zorlama oldu.
                (Bkz : sabit fikirli olmak)

Yorum

Hehe 4-1'di.
                  Varlığı, Muharrem Usta'nın fazladan menajerlik parasından başka bir meziyetiyle dillendirilemeyen oyuncuyu savunmakta 2 yıldır avatarında 32 dişiyle 7 milyona malolan halı sahaların kahramanına düştü.
                  Düştü düştü, ayağa düştü.

Yorum

İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne dersen de cevap aynı.4-1'den sonraki bir pozisyonu örnek verip Aytaç > Kucka kıyaslaması da baya zorlama oldu.
                    (Bkz : sabit fikirli olmak)
                    yani

böyle gideceksek penalti öncesi kuckanin pasinida ortaya koyabiliriz

aytacin kariyerinde varmi?
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

çöp bile değil

Yorum

Artık nasıl bir çaresizlikse laf Gaziantep maçında iki gol attıktan sonra avatarıma koyduğum Castillo'ya geldi.En son ne zaman savundum acaba.
                        Neyse hiç elim değmedi,bir sonraki avatarım kulübümüze değerli hizmetler vermiş Constant olur.

Yorum

Çaresizlik, 4 yıl önceki yorumlardan kaş cımbızıyla çekip argümanlar üretmektir.
                          Geriye dönme, bugün istediğin argümanı bedelsiz verebilirim.

Yorum

Niye dışarı alındı bu adam ? Doya doya izleyemedik adamı.

Yorum

Içinden casper'lar geçeni izledin daha ne istiyorsun.

Yorum

Aytaç neden dışarı alındı diyorum adam hala Kucka üzerinden laf sokma derdinde.
                                Maç öncesi hadi oğlum Aytaç göster kendini Kucka'nın içinden geç falan da demişsindir sen.

Yorum

Çalışıyor...
                                X