Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Erkan Zengin

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seneye de bizle olacağı ortada,inşallah düzelir

Yorum

• Ben umudumu kestim, ne hali varsa görsün.

Yorum

• Topa vuracak hali yok. Pek düzenli yaşamadığı belli zaten.

Bu sene lige havlu attık diye böyle bir görüntüsü varsa, seneye umarım böyle olmaz. Hangi formayı giydiğinin farkına varmalı.
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• bir pozisyonda sağ kanatta birebir kaldı ve kolay olanı seçip sol ayağıyla topu içeri şişirdi. oysaki çalıp atıp çizgiye inmeyi denemesi gerekiyordu.bunları deneyecek nefesi, fizik gücü yok malesef. gereksiz bir transfer oldu diyebiliriz çünkü ersun hoca bourceanu dan daha iyilerini bulacaksa erkan'dan daha iyi kanat oyuncularını hayli hayli bulur.özellikle fizik olarak daha güçlü olanını. yazın iyi çalışırsa formayı alabilir tabi.bu konuda hocaya güvenmekten başka çare yok.

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Topa vuracak hali yok. Pek düzenli yaşamadığı belli zaten.

Bu sene lige havlu attık diye böyle bir görüntüsü varsa, seneye umarım böyle olmaz. Hangi formayı giydiğinin farkına varmalı.
            En çok dikkat çeken tarafı da bu bence. Eskişehir'de toplara mermi gibi vuran adamın geldiği günden bu yana FB ve Akhisar maçı haricinde kaleye isabet eden şutu yok...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yeteneksiz kesinlikle degil ama galiba yetenegini kullanmaya niyeti yok bilmedigimiz bir olay yasanmis olabilir arka planda.

Yorum

• Huzur evi yaşı geldi.

Yorum

• Bu adamı ne güzel kastilar bize
                  Bizde oynamaya niyeti olmayan adamı kadroya aldık birde yildiz niyetine
                  https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                  Beşirli/TRABZON

Yorum

• Erkan transferine şu açılardan bakalım ...

30 yaşına gelmiş son transferini yapacak olan ve lig için iyi bir kariyeri olan etkili bir oyuncu transfer ediyorsunuz. Sıralamada sezon sonu yapabileceğiniz en büyük başarı şampiyonluk, fakat gerçekçi tek hedefiniz 3.lük.

Ödediğiniz bonservis 2 Milyon küsür € ... Yıllık maaşı 1.7 Milyon € ... Oyuncu bir kanat oyuncusu, hızı-sürati tartışılır, etkili olacağı süre en maksimum halde sözleşmesinin biteceği zaman (bana göre en fazla 1.5 sezon) .

Liginizde yabancı kuralı revize edilmiş, esnek hâle gelmiş. Yerli oyuncu kadronuz mevcut durumda gayet yeterli. Alacağınız 30 yaşındaki kanat oyuncusunun maliyeti toplamda 6.5 Milyon € ... (Uzuna yayarsak)

Şimdi bütün bunlar ışığında benim yorumum Erkan Zengin transferi tamamiyle hocanın hatasıdır. Madem 3.'lük hedefin yoktu o zaman Erkan Zengin'e gerekte yoktu ligin ikinci yarısında. Aynı performansı hatta daha fazlasını yerden yere vurulan Waris ve Sefa bile verirdi.

Önümüzdeki sezon neler gösterir bilmiyorum fakat ligin ikinci yarısında mutlaka etkili olmalıydı Erkan. Şu ana kadar olamadı, bundan sonra diyelim ...
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• Erkan Zengin, kendine gel!!!

Oynamak istemiyorsan da git arkadaş!

Yorum

• bu adamın oynayabileceği en iyi yer sol açıktır çizgiye inecek orta kesecek v.s ama öyle oynamıyor yada oynatılmıyor çözemedim bi türlü.
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• erkan kötü transfer değildi lakin erkanın gelmesi demek waris ve yusuf un taca çıkması demekti.değermiydi ? işareti tabi.
                          TEKKEBALL

Yorum

• Yaş geçmiş bir amacı kalmamışcasına mücadele ediyor. Emekliliği gelmiş memurlar gibi okeye dönüp kaybedenlerden sanki.

Kendine gelmesi gerekiyor.
                            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• En büyük yetenegi Calimlar ama calim da atmiyor anlamadim gitti

Yorum

• Bu sene yediğimiz transfer kazıklarından biri daha...
                                Sezon başı kampta -Ersun hocanın- hala başımızdaysa,yapacağı yükleme ile oldu oldu olmazsa yandı gülüm keten helva !
                                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim