Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Erkan Zengin

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neresinden bakarsak bakalım, en iyi ihtimalleri düşünelim ve hatta abartalım desek anca 1 milyon kazanabilirdik bonservisinden. Müthiş bir iş olmuş bence. Fazlasını beklemek resmen yanlıştır..
    Sadece Trabzonspor..

Yorum

• bence bmn bir tesekkür yazisi yayinlasin erkan icin

belki digerlerinide kolayca ayrilmada motive edebiliriz

61 sayfa kaldi bizde
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.04.2016, 14:30.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ilk geldigindeki 5-6 mac disinda fazla varlik gösteremedi. Arada sirada iyi oynadigi maclar oldu ama genel olarak vasat performans sergiledi. Yinede tesekkür ediyorum kendisini sorunlu biri degildi. Hayirli olsun
        .

Francesco
        Totti

Yorum

• Güle güle Allah yolunu açık etsin.

Yorum

• Erkan adamlık örneği sergiledi. Atıp tutanlara soruyorum, hanginiz 1.1m euro yu bırakıp giderdi ? Adam beni kadro dışı bıraktıysanız verin bonservisimi gideyim, alacaklarımı da istemiyorum dedi ve gitti. Öyle 200-300 değil 1.1m euro bıraktı gitti. İstese çatır çatır alırdı o parayı kimsede engelleyemezdi, yata yata alırdı.

Antrenörlerin beceriksizliği, takım içi ve dışı kaos ortamı, istikrarsızlık derken aşı tutmadı ve beklentiyi karşılayamadın Erkan ama zorluk çıkarmadığın için teşekkürler.

Özer i göreceğim şimdi. Trabzon çocuğu Özer i. Erkan ın yaptığı adamlığı yapabilecek mi ? Bekliyoruz.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Erkan adamlık örneği sergiledi. Atıp tutanlara soruyorum, hanginiz 1.1m euro yu bırakıp giderdi ? Adam beni kadro dışı bıraktıysanız verin bonservisimi gideyim, alacaklarımı da istemiyorum dedi ve gitti. Öyle 200-300 değil 1.1m euro bıraktı gitti. İstese çatır çatır alırdı o parayı kimsede engelleyemezdi, yata yata alırdı.

Antrenörlerin beceriksizliği, takım içi ve dışı kaos ortamı, istikrarsızlık derken aşı tutmadı ve beklentiyi karşılayamadın Erkan ama zorluk çıkarmadığın için teşekkürler.

Özer i göreceğim şimdi. Trabzon çocuğu Özer i. Erkan ın yaptığı adamlığı yapabilecek mi ? Bekliyoruz.
              Kesinlikle haklısın. Ne Özer, ne Sefa, ne de nüfusunda Trabzon yazan diğer futbolcuların hiçbiri bu hareketi yapmaz, yapmayacak da, göreceğiz.

Yorum

• Futbol anlamında takımla yapısı uyuşmadı. Zaten bu bekledigim bişeydi. Burda suç erkanda degil. Takimdaki herkes kötüydü ( pardon takım demişim.. ).

Gitmek istemesini takdir ettim. Adam demekki futbol oynamak istiyor. Alacaklarindan vazgeciyor. Yata yata senelerce para kazandırdığımiz adamlar oldu ( pardon adam demişim) erkan onlara göre gözümde çok daha takdir edilesi bi konumda.

Yorum

• Performans olarak isteneni veremese de özellikle gs deplasmanındaki duruşu ve adamlığı yeter. Kaç yıldır üste para verip adam gönderiyorduk, bıraktığı para az boz para değil.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Erkan adamlık örneği sergiledi. Atıp tutanlara soruyorum, hanginiz 1.1m euro yu bırakıp giderdi ? Adam beni kadro dışı bıraktıysanız verin bonservisimi gideyim, alacaklarımı da istemiyorum dedi ve gitti. Öyle 200-300 değil 1.1m euro bıraktı gitti. İstese çatır çatır alırdı o parayı kimsede engelleyemezdi, yata yata alırdı.

Erkan'ı hiç beğenmem ama haklısın.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Erkan'ın rezil futbolunun takımın durumuyla hiç mi hiç alakası yok. Kendisi zaten kötü bir futbolcuydu.

Başkan'ın Mbia'dan sonraki en olumlu hamlesi Var ol başkan.

Ayrıca adamlık denmiş ama denildiği gibi GS'ye imza atarsa asıl o zaman karda olacak. Deniz Yılmaz da aynı şekilde yapmıştı. Siz salak mı zannediyorsunuz bu adamları? Bıraktığı parayı Deniz gibi gittiği takımda alacak, daha uzun bir sözleşme ile. Bonservissiz gitmesi bu yüzden önemli. Menajeri büyük ihtimal işi garantilemiştir. Eğer İsveç'e köyüne dönerse pekala adamdır derim.

Yorum

• 1.5 yıldır sahada yürüyor adam, sene başında Mehmet'i yumrukluyor ve adam oluyor. Adamlık tanımını baştan yapalım bence. Yaş tahtaya basmaz kimse. Başka bir takımla uzun süreli yeni sözleşme yapacak şimdi. Bıraktığı paranın çok daha fazlasını alacak. Yemişim adamlığını. Adam olsaydı "adam" gibi performans sergilerdi.

Yorum

• Emeklerin için teşekkürler Erkan yolun açık olsun.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Erkan Zengin

Eskişehir performansının yanına hiç yaklaşamadı. Bunun sebebinin para olduğunu düşünmüyorum milli maçlarda da çok iyi değildi. Hacıosmanoğlu'nun gereksiz inadı pahalıya mal oldu. Yolu açık olsun...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1.5 yıldır sahada yürüyor adam, sene başında Mehmet'i yumrukluyor ve adam oluyor. Adamlık tanımını baştan yapalım bence. Yaş tahtaya basmaz kimse. Başka bir takımla uzun süreli yeni sözleşme yapacak şimdi. Bıraktığı paranın çok daha fazlasını alacak. Yemişim adamlığını. Adam olsaydı "adam" gibi performans sergilerdi.
                              Aha bir akıllı adam daha. Taraftarın çoğunun bu açıdan bakmak aklına gelmiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim