2 yil sonra varis 30 milyon euroya m.city de ve bu transferden 6 milyon euro aliyor..
Hic sasirmam. Bu herif buyuk patlama yapacak ve hepimiz kafamizi duvarlara vuracagiz.
Kac senedir soyluyorum bu takima ibrahimovici alsand aoynayamaz.
SISTEM YOK!
Forvete kac top geliyorda harciyorsunuz futbolculari. Her golcu Cardozo gibi degil ayagina gelen topu atacak. Bazi golculerin tarzlari degisiktir.
Yatabare de kotu futbolcu degil meseala bosuna satiyorlar. Henriquede kotu degildi. Kotu olan 3 pas yapamayan oyunu onlarin sahasina yikamayan ortasahamizdir.
Bunu gordugumuz an sorunumuzu anlayacagiz!~
Basarilar Waris, senin adina sevindim futbol mezarligindan gittigin icin
Hic sasirmam. Bu herif buyuk patlama yapacak ve hepimiz kafamizi duvarlara vuracagiz.
Kac senedir soyluyorum bu takima ibrahimovici alsand aoynayamaz.
SISTEM YOK!
Forvete kac top geliyorda harciyorsunuz futbolculari. Her golcu Cardozo gibi degil ayagina gelen topu atacak. Bazi golculerin tarzlari degisiktir.
Yatabare de kotu futbolcu degil meseala bosuna satiyorlar. Henriquede kotu degildi. Kotu olan 3 pas yapamayan oyunu onlarin sahasina yikamayan ortasahamizdir.
Bunu gordugumuz an sorunumuzu anlayacagiz!~
Basarilar Waris, senin adina sevindim futbol mezarligindan gittigin icin
Bu adam kanat oyuncusu değil,forvette oynatılırsa etkili olur (Olamadı)
Cardozo'yla beraber oynarsa çok başarılı olur (Olamadı)
Elemelerde zayıf takımlara atacağı gollerle piyasa yapacaktır (Değil gol şut bile atamadı)
Çok iyi transfer tutmazsa aynı paraya satarız (Satamadı)
Bir ışık vardı ama bizim sistemde olmadı.Yolun açık olsun.
Dünya futbolu açısından umut vaadeden futbolcular Türkiye'ye geldi mi olmuyor.Antrenman programından mı,lig kalitesinden mi anlamıyorum ama olmuyorlar.
Yorum