Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdul Majeed Waris

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç ışık yok.

Yorum

• Bu adam için hızlı diyorsunuz da ben şuana kadar defans oyuncularının elinden kurtulduğunu göremedim. Ya rakiplerdeki defans oyuncuları çok hızlı ya da Waris abartıldığı kadar hızlı değil.

Yorum

• Selçuk.. Nazım Can'ın bahsettiği süper menajer sen olabilir misin?

Not: İsterse Mourinho kefil olsun bu adama... Sıradan topçu... Sergen'in Soner'e methiyeler düzdüğü futbol dünyası, bir zamanlar Ergin Keleş'i de Türk futbolunu kurtaracak oyuncu diye pazarlıyordu. O alıntı yaptığın yayın organlarında, toptan ve topçudan anlayan adam yoksa biz ne yapalım...

Yorum

• La bi durun soluklanın, adamın kellesini almayın hemen

Yorum

• Ben hala bekleme taraftariyim,takim icindeki rolu ve pozisyonu oturmadi henuz.Ama oyununa cesitlilik katmasi ve kendisini gelsitirmesi gerekiyor.

Yorum

• Waris kendini bulacak yavaş yavaş inşallah..

Alıştınız baygolcardo ya adamı kesiyosunuz hemen

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu adam için hızlı diyorsunuz da ben şuana kadar defans oyuncularının elinden kurtulduğunu göremedim. Ya rakiplerdeki defans oyuncuları çok hızlı ya da Waris abartıldığı kadar hızlı değil.
                Ligin en hizli oyuncusudur kendisi

Yorum

• Goldeki çabukluğu dikkat çekiciydi.yabancı sınırı oynamasını engelliyor.yerli stoper ve önlibero bulup cardozo nun yanına koyalım.oynayarak gelişebilir ancak.
                  En son artvints tarafından düzenlendi; 05.12.2014, 15:20.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Goldeki çabukluğu dikkat çekiciydi.yabancı sınırı oynamasını engelliyor.yerli stoper ve önlibero buluşcardozo nun yanına koyalım.oynayarak gelişebilir ancak.
                    Kısa bacaklı, kenardan akıp gidemiyor. İngilizce tabiri ile outside forward-side forward (Dış forvet) olabilecek tipte bir oyuncu değil bence, fuleli değil.

Ama ortada hemen santraforun yanında oynarsa, Koller-Baros ikilisi etkisi yapabilir.

Sert ve bitirici şut atabiliyor, patlayıcı koşu gücü var, araya doğru yere kaçabiliyor.

Ama kenarda olduğu zaman sürekli bire birde adam geçmeye çalışıyor ve kaptırıyor. Ortada olursa 2'ye 1 yaparak içeri dalabilir.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Selçuk.. Nazım Can'ın bahsettiği süper menajer sen olabilir misin?

Not: İsterse Mourinho kefil olsun bu adama... Sıradan topçu... Sergen'in Soner'e methiyeler düzdüğü futbol dünyası, bir zamanlar Ergin Keleş'i de Türk futbolunu kurtaracak oyuncu diye pazarlıyordu. O alıntı yaptığın yayın organlarında, toptan ve topçudan anlayan adam yoksa biz ne yapalım...
                      o yayin organlari ergini , soneri hic tanimadi
                      barisi, ali senide

bu yayin organlarinin bu arkadasi takip etmesinin tek nedeni giggsin onu takip ettigini dogrulamasidir

giggsde artik futboldan anlasin
                      ben olsam warise sans verirdim
                      trabzonspor bir yusuf erdogani yetistirmeyi beceriyorsa, bir wariside yetistirir

ama ugrasmak istemiyorum diyorsa satsin
                      afrika kupasindan önce degeri zirve yapacaktir
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ynt: Abdul Majeed Waris

İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ligin en hizli oyuncusudur kendisi
                        ligin en hızlı oyuncusu açık ara Bruma.

waris emenike gibi, ilk patlayiciligi çok iyi ama uzun mesafede yeterince hızlı değil.

Yorum

• Ynt: Abdul Majeed Waris

İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kısa bacaklı, kenardan akıp gidemiyor. İngilizce tabiri ile outside forward-side forward (Dış forvet) olabilecek tipte bir oyuncu değil bence, fuleli değil.

Ama ortada hemen santraforun yanında oynarsa, Koller-Baros ikilisi etkisi yapabilir.

Sert ve bitirici şut atabiliyor, patlayıcı koşu gücü var, araya doğru yere kaçabiliyor.

Ama kenarda olduğu zaman sürekli bire birde adam geçmeye çalışıyor ve kaptırıyor. Ortada olursa 2'ye 1 yaparak içeri dalabilir.
                          evet kaleden uzaklaştıkça etkisi azalıyor.ben seyir zevkini de düşünüyorum.savunma arasına yapılan sızma koşuları, orada yapılan verkaçlar, kısa paslar, ara pasları seyir zevkini arttırıyor.waris bu yönden önemli bir oyuncu. Hep ayağına bekleyen oyuncularla oynanmaz, boş koşu yapan savunma arkasına giden oyuncu da lazım.performans tartışılır ama oyuncu tipine bakınca oynaması gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            o yayin organlari ergini , soneri hic tanimadi
                            barisi, ali senide

bu yayin organlarinin bu arkadasi takip etmesinin tek nedeni giggsin onu takip ettigini dogrulamasidir

giggsde artik futboldan anlasin
                            ben olsam warise sans verirdim
                            trabzonspor bir yusuf erdogani yetistirmeyi beceriyorsa, bir wariside yetistirir

ama ugrasmak istemiyorum diyorsa satsin
                            afrika kupasindan önce degeri zirve yapacaktir
                            Biraz sinirli ve atarlı gördüm seni Selçuk kardeşim.. Bence biraz sakin ol... Dünyayı kurtarmıyoruz, Waris isimli bir bücürün futbol yetenekleri üzerine fikir beyan ediyoruz...

Ha, belki biraz daha sinirleneceksin ama, Giggs'in de futboldan anlamama ihtimali vardır heralde... Biz Maradona, Georgy Hagi gibi top cambazlarının hoca olunca neler yapamadığını, buna karşın Mourinho ve Ersun hoca gibi neredeyse topa değmemiş adamların üstün teknik adam özelliklerini gördük çok şükür... İyi bir pilot, iyi bir uçak mühendisi olamayabiliyor... Hayat işte naaparsın...

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu adam için hızlı diyorsunuz da ben şuana kadar defans oyuncularının elinden kurtulduğunu göremedim. Ya rakiplerdeki defans oyuncuları çok hızlı ya da Waris abartıldığı kadar hızlı değil.
                              Bende göremedim.Yoksa bende mi sorun diyordum
                              Mesela yusuf adamın önüne atıp adamı arkada bırakabiliyor ama Waris önüne atıyor yine yan yana gidiyorlar

Yorum

• Waris Yusuf'tan da yavaş. Bırak Bruma'yı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim