Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdul Majeed Waris

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok top kaybı yaptı ama rakibi zorluyor. Daha dikkatli ve doğru oynamalı. Biraz daha sakin olmalı. Daha iyi olacağını düşünüyorum ama tam tersi de mümkün.

Umarım daha iyi olması için gerekli özen gösterilir ve gelişmesi sağlanır.
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Beklediğim gibi fuleli değil. Kopuyor ama uzayamıyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• zamanlama hatalarını düzeltebilir.kişiliğini bilmiyoruz.ama öğrenmeye açık gibi.oynadıkça düzelir.onun dışında rakibi çok zorladığı bir gerçek.bu tarz bir futbolcu da takıma lazım.yoksa kime atacaksın ara paslarını? zaten yerine oynayacak yusuf da aynı şekilde eleştirilecek.

Yorum

• sağlam geçirdiler

Yorum

• Ben beğeniyorum kesinlikle. Bi şanssızlıktır gidiyor adamda. Bir golle kıracak bunu ama umarım bu yakın zamanda olur.
            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Kaç maçtır penaltısı verilmiyor. Verilse başka şeyler konuşulacak burda. Hızlı değil diyen arkadaşlara sadece gülünür

Yorum

• Olacak olacak.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Ben çok beğeniyorum. Bir gol attıktan sonra çok daha rahat oynayacak. Adam tehlike, her an sarkabilir defans arkasına.
                  TRABZON SPOR

Yorum

• 1 gol atsa açılacak sanki o gol gelmeli bir an önce.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 2 pozisyonda penaltıydı. İlkinde rakibe +kırmızı verilmeliydi

Daha basit oynamalı. Çok top eziyor

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Olacak olacak yanlış yerde oynuyor ve zaman lazım..

Yorum

• 1 gol atarsa rahatliyacak...
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1 gol atarsa rahatliyacak...
                            Aynen katılıyorum. Kendini bir an önce kanıtlamak istiyor.

Sabırlı olmalıyız. Daha iyi olacak inşAllah.

Yorum

• Topla çok oynuyor. Aynı Alanzinho gibi.
                              Top ona gidince ezilecek olduğu kesin oluyor.
                              Bu durumdan acilen sıyrılmalı.

Yorum

• Israrla yanlis yerde oynatiliyor...azacik da sanssiz bir eleman...patlamayi yapacaktir...
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim