Harika bir oyuncu eğer bu gün Yatabare'nin pozisyon'un da oynasaydı büyük ihtimal gol atardı aklıyla oynuyor,çalım yeteneği de var Cardozo ile ligi domine ederler..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdul Majeed Waris
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Adam ceza sahasina girerken topla bi kayboldu baktim gokhan bi tarafa savrulmus bekir bi tarafa aradan waris geliyor
parayi böyle adamlara vereceksin iste genc yetenekli güçlü. 4 4 2 nin kanatlarinda da forvetlerinde de 4 3 3 un kanatlarinda oynar hic bi sistemde yedek kalmaz sorun cikarmaz bu adam.
Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
Su anda ptt birinci liginde warisden daha hizli kosan daha yapili afrikali oyuncular var ama futbol zekalari kisitli oldugu icin buyuk takimlara yukselemiyorlar warisin farkini gostermesi icin futbol zekasinin ortaya cikmasi lazim bu macta oynadigi futbolun uzerine cikmasi lazim yoksada yusufa yazik olur
Yorum
-
Waris'ten daha hızlı ve daha güçlü bir adam varsa ptt 1.ligde o adam idiot olsada Süper ligin çoğu takımında oynar. Kalıplar üzerinden konuşmanın manası yok. Her siyahi futbolcu çok güçlü çok hızlı olur diye birşey yok.İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu anda ptt birinci liginde warisden daha hizli kosan daha yapili afrikali oyuncular var ama futbol zekalari kisitli oldugu icin buyuk takimlara yukselemiyorlar warisin farkini gostermesi icin futbol zekasinin ortaya cikmasi lazim bu macta oynadigi futbolun uzerine cikmasi lazim yoksada yusufa yazik olur
Yorum
-
2011 jaja 2012 janko 2013 ? 2014 waris.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımı iyi kurduk ama Trabzonsporlu taraftarları heyecanlandıran bir yılan futbolcu eksiğimiz vardı yıllardır son dakikada iyi bir nokta atışı yaptık..
Bu sezon şike yaptırılacak.
Tapelere hazır olun.
Yorum
-
Ne Cardozo ne Costant, sezonun yıldızı bu uşak olacaktır. Parladıkça rakip defanslar da bu uşağa karşı daha sert olacaklar. Malum bizim hakemler de basit çekmelere zırt pırt faul çalar, rakibin aşil tendonunu patlatana kart bile vermez. O yüzden nazar değmesin, Allah kaza bela vermesin diyorum.
İnşallah darbeye bağlı bir sakatlık yaşayıp da bizim sağlık ekibinin eline düşmez.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Burada warise kotu falan diyen yok 6 milyon verilen bir oyuncunun hizinin yaninda futbol zekasina bakarim ilk macinda fena degildi ama ustune koymasi lazim yoksa yusuftan ustunlugu tartisilirİlk olarak A.K.Göksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWaris'ten daha hızlı ve daha güçlü bir adam varsa ptt 1.ligde o adam idiot olsada Süper ligin çoğu takımında oynar. Kalıplar üzerinden konuşmanın manası yok. Her siyahi futbolcu çok güçlü çok hızlı olur diye birşey yok.
Yorum
-
Ben de çok beğendim yukarıda Allah var. Umarım bir maçta efsane yapıp sonraki maçlarda hata yaparsa tükaka ilan etmeyiz
Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum