Hep Trabzonspor a hızlı ve güçlü bir forvet lazım derdik.Warisle birlikte son anda geldiğinde hızlı olarak waris güçlü olarak Yatabare , double transfer geldi diye sevinmiştik.Şu noktada ise gittiler gidecekler diye sevinmekteyiz hayat nelere kadir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustapha Yatabaré
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ilk kampa dahi katilmamisken bu adami ikinci kampa cagirmak yönetimin kendi ayagina sikmasi demektir. Acizliginin bi göstergesi olacaktir.
O yüzden coooktan bileti kesildi.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Klüp siteden resmini kaldırmış gitti heraldeİlk olarak Trabzon34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarabük le anlaştığına dair bazı haberler okudum.. bu yönde bir gelişme duyan var mıdır.."Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
Profesyonel futbolcumuz Mustapha Yatabare'nin Kardemir Karabükspor Kulübü'ne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.Kamuoyunun bilgisine duyurulur. Saygılarımızla
Bu demek oluyor ki bu adamdan para kazanıcaz"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
Kilidin üstüne söz olur mu yaa,bu nerden çıktı şimdi,transferde sorun mu var yoksa
-----------------------------------------------------------
Anaa şimdi baktım da Anılcan forum yönetici değilmiş,
isim afilli yazılı da hiç dikkat etmemişim detayına,
vay bana bee
En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 20.07.2016, 11:22.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
-
---------Sezon---O G A Lig Seviyesi+Kupa
Toplam: 08/09: 33 7 2 (Fr.2)
Toplam: 09/10: 40 7 - (Fr.2+1)
Toplam: 10/11: 32 3 2 (Fr.2)
Toplam: 11/12: 21 - 4 (Fr.2)
Toplam: 12/13: 36 22 6 (Fr.2)
Toplam: 13/14: 38 20 5 (Fr.1)
Toplam: 14/15: 30 5 3 (Tr.1)
Toplam: 15/16: 31 5 2 (Fr.1)En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 20.07.2016, 12:02.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
ekliyorum , bize de golü varİlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle13 golü var karabük de
Aha da yazdım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum