Istegi,girisicimciligi oldukca yerindeydi ama son vuruslari etkisiz kaldi zaman zaman acemice hareketler yapiyor belli bir istikrari yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustapha Yatabaré
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Öncelikle Yatabare ve Cardozo arasında önemli bir kalite farkı...
O nedenle Cardozo daha ağır da olsa hareketsiz de olsa son vuruş becerisi nedeniyle her zaman 1. tercih olacaktır. Olmalıdır da!
Yatabare'nin çoğunlukla kanatlarda denenmesi büyük bir hata... Çünkü bu adam kanatlarda oynayacak kadar kıvrak ve hızlı değil...
Bu adam tipik bir Santrafor... Tek forvet de oynar, ikili de oynar! Ama ileri uçta oynar. Kanatlarda kenarda değil...
Yatabare'ye getirdiğim en büyük eleştiri şu; son vuruş becerisi iyi oymayan bir adam süratli olmak zorunda! Ama Yatabare değil...
Keşke bir kademe daha hızlı olabilseydi! O zaman takımımıza daha faydalı olurdu.
Yine de kötü futbolcu değil, ama bize daha iyisi lazımdı.
Waris'e ve Yatabare'ye 8-9 Milyon Euro vereceklerine 4-5 Milyona iyi ve tecrübeli bir forvet, 4 Milyona da sağlam bir Ortasaha-Önlibero almaları daha mantıklı olurdu.
Neyse umarım faydalı olur. Ama merkezde oynatılması şart!
Yorum
-
çok iyi futbolcu kenarda oynatılmasına şiddetle karşıyım kesinlikle çift forvet cardo-yatabare sefa yusuf kanatta adam gibi dursun özer mehmet destekli gol manyağı olur bu ikiliUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Zenci Umut Bulut
Seviyorum Yatabare'yi. İstekli oynuyor, takıma artı değer katıyor. Pozisyona giriyor. Cardozo gibi hantal değil ve malesef Cardozo kadar yetenekli de değil. Yabancı sınırı olmasa Sow gibi sol kanattan içeri kat ederek oynatırdım.
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Beklentiler çok yüksek çıkınca performansı düştü demek kolay. Ben Yatabare için taraftarın sözüne kulak asılmamalı diyorum. Geldiği söylenilen teklifte çok az. Devre arası, nerden bulupta yeni adam alacağız onun yerine bir daha ? En az 4 olsa eyvallah ...9 # Osvaldo'
Yorum
-
Yatabare üzerinde ısrar edilmeliydi...11 dışı kalması onu gönderilme listesine aldırıyor nedense..
Bir de hoca onu farklı yerlerde deniyor. Son maçta Cardozo'nun arkasında başladı...Yabancı sorunu olmazsa
=======Cardozo======
Waris=============Yatabare
diziliminde ısrar ederdim.
Mücadele gücü ile takımda değerlendirilmeli.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
bu adamın futbolunu görmemek futbola ihanettir bence çok iyisin sen aldırma Trabzonspor taraftarına onlar eski Trabznspor taraftarı değilEn son kudu_61 tarafından düzenlendi; 16.12.2014, 00:53.UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
cansın can tek forvetse YATABARE seni solda oynatmak futbola ihanettirUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Formanın hakkını sonuna kadar veriyor. Görev aldıgı her dk hırslı bir görüntü ortaya koyuyor. Bunu görmemek at gözlügü takmaktır. İddia ediyorum bu adam tek forvet oynasa en az +20 golü taş... Bu adamı kanatlarda oynatmak, bu adamı yedek soyundurmak takıma zarardır. Futbolcuya ihanettir.Yeniden fark yaratma yürekliliğini gösterme ve gerçekten yapmaya değer bir şey yapma zamanı gelmiştir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum