Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustapha Yatabaré

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her şeyden biraz var ama hiçbir şeyden tam yok.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Keşke dünkü pozisyonların birinde atsaydı..
      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
      Бургундия синий
      61

Yorum

• Sonuçta henrique den iyidir.En azından kaleyi buluyor adam.Dünde atabilirdi olmadı.Bence çok iyi yedek.

Yorum

• Cardozo'nun gölgesinde kalıyor ve bunu da hissettiriyor. Gençlerbirliği maçındaki bencilce hareketleri bunun göstergesi.
          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak sason tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sonuçta henrique den iyidir.En azından kaleyi buluyor adam.Dünde atabilirdi olmadı.Bence çok iyi yedek.
            Henriden kesinlikle daha iyi yedekte durmasında hiç bir zarar yok ki ben beğeniyorum Yatabareyi.

Yorum

• Yedek durması biraz problem ancak dün ki oyunda topla çok buluşamadı. Buluştukları da hatalıydı yani o kafa vuruşu falan. Şunu anladım ki iyi bir orta sahanız yok ise forvetiniz hiçbir işe yaramaz. Ekici-Özer hem Cardozo'yu, hem de Yatabare'yi iyi beslerse ikisi de gol krallığında kapışır. Henrique de iyi forvetti, çalım yeteneği vardı ancak Orta saha yüksek tempo yapmadığından kötü kalıyordu. Yatabare iyi futbolcu, Legia maçında falan gösterdi zaten.

Bu arada Metalist maçında Mehmetin golünden önce açtığı orta da adrese teslimdi.
              MCMLXVII

Yorum

• Bana yedek kalmayi sorun yapiyor gibi geldi..Tabiki yedek kalan oyuncu bundan huzursuz olmali ama isteksiz olmamali...Umarim yaniliyorumdur...Ayni durum Waris'te de var gibi.

Yorum

• Cok hantal Henrike daha ıyıydı
                  [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                  [/COLOR]

Yorum

• henrike dengesiz di. bu ise guclu.

Ha adam super bir golcu mu degil. Ama cardozo nun cok iyi bir yardımcısı olabilir.

biraz bende kusluk hissettim. yalnız dikkat etsin deniz iyisiyır ve yerli. hırsla takıma donecek ve cardozonun yedegi olmak gibi bir derdi olmayack
                    13 Vitor Hugo

Yorum

• Çok daha fazlasını bekliyorum.
                      Hamiş

Yorum

• Henrike'den iyi görüntü çiziyor kesinlikle.

(UEFA)

Yorum

• Ynt: Mustapha Yatabaré

İyi adam ama gol krizi tutmus.. Bi iki gol atsa rahatlayacak gibi

Yorum

• Zorluk düzeyi yüksek ve tempo gerektiren maçlarda bence Yatabere tercih edilmeli. bjk maçında takıma Carzo'dan çok daha fazla katkı sağlayabilirdi.

Yorum

• Umutun zenci versiyonu malesef.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bitiricilik konusunda bu kadar kötü olmamalı...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim