Gene söylüyorum bu adam ligin en iyilerinden birisi indirdiği toplar hep gol pozisyonu sadece skorun rahatlığıyla kendi de atmak istedi o kadar eğer serdara verdiği topu tekrar alabilseydi golünü de atardı sıkıntı yok yatabare candır simsarlar sussun lütfen
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustapha Yatabaré
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
-
biraz yavas olun
nedir bu ya
ortaniz yok ya göklere cikartiyorsunuz insaniz yada yerin dibine sokuyorsunuz
ne yapacaginiza sasirdiniz
yumlu yok artik zekide yok yeni hedef belirlemeye calisiyorsunuz
artik serdarmi, fatihlerden birimi, warismi yada bu oglanmi allah bilir
kollektiv kazanmayi biliyoruzda bütün takimi kollektiv desteklemeyi neden basaramiyoruz
yatabareye gelince
adamin pozisyonundaki rakibi cardozo
bu adama rakib olmak istediginden gün gectikce stili gole yakin oynayan forvete dönecektir
sen gol atmasan cardozo gibi adamada bu pozisyonda rakip olamassin , bu baskiyi üzerinden atmali malili musti, ozaman ilk maclarinda gösterdigi takim icin oynayan forvet tipine geri dönecektirEn son selcuk tarafından düzenlendi; 02.12.2014, 03:21."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Ynt: Mustapha Yatabaré
İnşallahİlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToplar kaleye,alınlar secdeye
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum