Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustapha Yatabaré
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yisyiri yani ?İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörebildiğim kadarıyla yarma gibi bir adam. Tekme tokatla zor durdurulur. Çok katkı sağlayacağını düşünüyorum.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
bende sevinmiştim orta sahayla beraber oynayan bi oyuncu aldık diye sçtk desene..İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevideolardan izlediğim kadarıyla açık alan oyuncusu.topu ayağına değil önüne istiyor(burak yılmaz tarzı).bu küçük takımlarla oynarken dezavantaj.
başka olumsuz özelliği topu ayağına aldığında hızlı düşünmüyor.ilk düşündüğü pas değil.çalım atıp kaleye gitmek.videolardan izlediğim kadarıyla küçük takım oyuncusu izlenimi verdi.
olumlu özellikleri ise kafa gollerinde etkili.her türlü kaleyi ve golü düşünüyor.
topun cezaalanına yani üçüncü bölgeye taşınmasında etkin rol alacak tarzı yok.(yani elmander türü ortasahalaşamıyor)İnsan ol evlat!
Yorum
-
İstediğim bir oyuncuydu ama çok forvet ve yabancı varken geldi
çok izlediğimden değil katkı sağlayacağını düşünüyordum.
Bu kadar kalabalık bir yabancı hücum hattında nasıl şans bulacak göreceğiz.
Yedek beklemesi kötü olacak ama yine de katkı sağlayacağına inanıyorum ."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Mersin aldı denildiğinde kıyamet kopmuştu. Şimdi tartışılıyor...
Kesinlikle ligin en tehlikeli hücum 3'lüsü bizim oldu.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
sezon boyunca herhalde 45+ mac oynayacagiz. Bu kadar maci Cardozoya oynatamayiz ve oynatmamaliyiz. Oyun stili Cardozo'dan cok fazla degisik degil ve fazla degisiklige gitmeden ve güc kaybetmeden Cardozoyu dinlendirebiliriz gerektigi zaman. Yatabare tüm sezon boyunca 30 mac oynar diye düsünüyorum. Hücumdaki oyuncular zaten yabanci oldugu icin fazla rotasyon sikintisi cekmeyecegiz.İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstediğim bir oyuncuydu ama çok forvet ve yabancı varken geldi
çok izlediğimden değil katkı sağlayacağını düşünüyordum.
Bu kadar kalabalık bir yabancı hücum hattında nasıl şans bulacak göreceğiz.
Yedek beklemesi kötü olacak ama yine de katkı sağlayacağına inanıyorum .
Iyi ve gerekli bir transfer.
Yorum
-
adam bize geldikden sonra yari sülalesi birden vefat etmisdiİlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakış açısı meselesi işte...
Ahinful Augustin'i de gol kralı diye aldık, iki senede bir gol atabildi o da kupa maçında ve penaltıdan.
ondan sonra bidaha ayilamamisdi
evet 14 gollenİlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTomas Jun'da gol kralıydı
ve bizden sonra jankonun gol krali oldugu ülkede star oldu, ve sampiyonlar ligi oynadi
yatabarenin önemli özellikleri var, onu bu ligde ayakda tutacak
1 yisyiri, uzun mesafede cok hizli, kafa toplarinda cok iyi,
teknigi , son vurusu vasat
eksileri: ofsayt hastaligi ve hantal olusu,
en kötü performansi bir eneramo gibi olur, biraz özveriyle webonun verdigi katkiyida verebilir bize skor olarak"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
bu sezon en cok konusacagımız isim olacak.
Sezon sonu hepimiz dogrusu bu kadar katkı verecegini beklemiyordum diyecegiz.
Hepimizin ortak fikri yılın en iyi transferi şeklinde olacak.
Aksi olursa beni bulun forumda olacagım.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Hantal mı?İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim çok beklentim yok açıkcası..hem kontejan durumu malum hemde hantal zencileri çok sevmem
Adamda uçak motoru var. Seri, hızlı, güçlü bir adam...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum