Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Böyle devam Mehmet yakinda o girmeyenler de girmeye baslayinca süper olacak.

Yorum

• Adam on numara topçu
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Fazla dillendirmeyin. Milli takımdan sağ salim gel aslan parçası

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fazla dillendirmeyin. Milli takımdan sağ salim gel aslan parçası
          Kalleş herif. Sırf pislik olsun diye çağırmadıysa birşey bilmiyorum.
          9 # Osvaldo'

Yorum

• şu an bi kayseri yada eskisehır de olsaydı değeri net 8-9 milyon euroydu
            Şu turk oyuncu kıtlıgında iyikide almışız bu adamı
            61

Yorum

• Efsanemiz olacak hissediyorum demiştim tekrarlayayim ☺
              KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Transferi ilk konuşulduğunda gereksiz hamle olur demiştim ama bir efsane adayı kazandık Aynen devam Ekicii
                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Nazar değmesin.2011'den sonra ilk kez orta saha izliyoruz.

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sefa Yılmaz ile birlikte en sevindiğim transfer.. Herkez görecek neden oldugunu sene sonuna doğru
                    Sefada gosterecek kendini

Yorum

• Maşallah müthişsin Mehmet.Bence ligdeki en iyi orta saha.Allah nazardan korusun.Böyle giderse büyük paralara Avrupaya gider benden söylemesi..
                      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Mehmet Ekici. 186.766 beğenme · 13 kişi bunun hakkında konuşuyor. Willkommen auf der offiziellen Facebook-Seite von Mehmet Ekici!

Resmi facebook sayfası. Destek olalım
                        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Allah nazarlardan, hastalıklardan, sakatlıklardan korusun.
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Tutmazsa gelin yüzüme tükürün dedim

Hey gidi hey...Ekici tartisilacak bir oyuncu degil Bremene giderek yanlis tercih yapti yoksa su an Bayern Münih`de oynuyor olurdu.

Hala Nürnberg yillarina dönmedi...Ama sinyal var...Dönecektir.

Para konusunda cok agir seyler yazilmisti Laf cikti...Taraftar maas`in yarisini ödesin
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Milli maçtan sonra 3 gün istirahat...adamsın... Direkten dönen toplar şikecilere girsin helal olsun sana
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak samet yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tutmazsa gelin yüzüme tükürün dedim

hey gidi hey...ekici tartisilacak bir oyuncu degil bremene giderek yanlis tercih yapti yoksa su an bayern münih`de oynuyor olurdu.

Hala nürnberg yillarina dönmedi...ama sinyal var...dönecektir.

Para konusunda cok agir seyler yazilmisti laf cikti...taraftar maas`in yarisini ödesin
                                sana güveniyorum
                                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X