İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Ekici
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim derdim Ekici ile değil. Gelen futbolcu "buradan rahat rahat kaçarım başka yere" diye düşünüyor artık. Bursa, Kayseri kadar bile olamıyoruz. Burada bizim yöneticilerin iş bilmezliği de var o kesin ama artık bu işlerin önünün kesilmesi gerekiyor. Ayrıca hiçbir iddiamız yok, gs'ye futbolcu hazırlayacağımıza, Yazıcı ve Abdülkadir'e şans verelim, belki birini kazanırız.
ekici uzatmasa bencede kis transfer sezonu yollansin, ama yollanamasa yararlanmamak aptalliktir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyuncu kacirmamanin tek yolu basarili olmaktir
ekici uzatmasa bencede kis transfer sezonu yollansin, ama yollanamasa yararlanmamak aptalliktirTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'nın ne başarısı vardı da oyuncu kaçırmadı? Veya en başarılı zamanımızda Selçuk ve Egemen nasıl kaçtı? Bir iddiamız olsa faydalanmak gerektiğini düşünürdüm ama öyle bir durum olmadığına göre şimdiden o bölgeye başka oyuncuları monte etmeliyiz.
egemen bir yere kacmadi, nasil geldiyse öyle gitti, diger takimlarda da ayni davrandi
gökhan gönül ve caner jimnastige kactimi oluyor
bunlar artik cocukca, basarili olursan, tribünlerin biraz olsun takimi desteklese oyuncular seve seve kalir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselcuk serefsizlik yapti
egemen bir yere kacmadi, nasil geldiyse öyle gitti, diger takimlarda da ayni davrandi
gökhan gönül ve caner jimnastige kactimi oluyor
bunlar artik cocukca, basarili olursan, tribünlerin biraz olsun takimi desteklese oyuncular seve seve kalirEn son İ. SARAL tarafından düzenlendi; 28.12.2016, 09:52.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk, Gökhan Gönül ve Caner şampiyonluğa oynuyordu, kadro dışı bırakmak kolay değil ve saçma olur. Bizim bir iddiamız yok Ekici oynayacağına Yazıcı oynasın. Hem çocuk kendini geliştirir, maç eksiğini kapatır hem tutarsa o bölgeye transfer yapmak zorunda kalmazsın.
ama kesinlikle her maci oynayamaz, daha 70 dakikayi zor cikartiyor
yarin yorgunluktan form dalgalanmasi yasadimi sen mi sahaya inip tribünlerden onu koruyacan
her seyin vakti var, yazici daha cook ekmek yemeli"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazici oynamazsin diyen yok
ama kesinlikle her maci oynayamaz, daha 70 dakikayi zor cikartiyor
yarin yorgunluktan form dalgalanmasi yasadimi sen mi sahaya inip tribünlerden onu koruyacan
her seyin vakti var, yazici daha cook ekmek yemeliTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1,5 milyon getiren alsın.
Sembolik de olsa bir rakam alinmali. Bedava gitmemeli.#Dik oyna
Yorum
-
Selçuk son maça kadar yine oynadı da gitti.. Egemen de öyle adam gibi oynadılar.. Selcuk madam gibi gitti
Bu çocuk erkan zenginle kavga ettikten sonra tamamen bitti.. He napıyor bencil oynuyor kendine oynuyor istatisk kasıyor.. Bakıyor zaten kulüpte herşey kafasına göre o da kafasına göre takılıyor.
Siz hiç ersun yanal denen hocanın mehmet ekiciye bağırdğını uyardığını gördünüz mü?? Yok
Al 20. Dk da oyundan.. Yolla pafa.. Alsın diğerleri de mesajı
Yorum
Yorum