Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    niye

bir saygisizlik mi yapti
    yalan mi konusdu
    kalacagim diye birisini mi kandirdi

geldigi gün imzasini attigi imzasina sonuna kadar sadik

parasi gec ödendi 1 laf etmedi, yumruk yedi bisey olmamis gibi oynadi, anasina sövüldü kulagini tikadi

bu adam bize ne yapti
    Benim derdim Ekici ile değil. Gelen futbolcu "buradan rahat rahat kaçarım başka yere" diye düşünüyor artık. Bursa, Kayseri kadar bile olamıyoruz. Burada bizim yöneticilerin iş bilmezliği de var o kesin ama artık bu işlerin önünün kesilmesi gerekiyor. Ayrıca hiçbir iddiamız yok, gs'ye futbolcu hazırlayacağımıza, Yazıcı ve Abdülkadir'e şans verelim, belki birini kazanırız.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim derdim Ekici ile değil. Gelen futbolcu "buradan rahat rahat kaçarım başka yere" diye düşünüyor artık. Bursa, Kayseri kadar bile olamıyoruz. Burada bizim yöneticilerin iş bilmezliği de var o kesin ama artık bu işlerin önünün kesilmesi gerekiyor. Ayrıca hiçbir iddiamız yok, gs'ye futbolcu hazırlayacağımıza, Yazıcı ve Abdülkadir'e şans verelim, belki birini kazanırız.
      oyuncu kacirmamanin tek yolu basarili olmaktir

ekici uzatmasa bencede kis transfer sezonu yollansin, ama yollanamasa yararlanmamak aptalliktir
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

oyuncu kacirmamanin tek yolu basarili olmaktir

ekici uzatmasa bencede kis transfer sezonu yollansin, ama yollanamasa yararlanmamak aptalliktir
        Bursa'nın ne başarısı vardı da oyuncu kaçırmadı? Veya en başarılı zamanımızda Selçuk ve Egemen nasıl kaçtı? Bir iddiamız olsa faydalanmak gerektiğini düşünürdüm ama öyle bir durum olmadığına göre şimdiden o bölgeye başka oyuncuları monte etmeliyiz.

Yorum

Bursa'nın ne başarısı vardı da oyuncu kaçırmadı? Veya en başarılı zamanımızda Selçuk ve Egemen nasıl kaçtı? Bir iddiamız olsa faydalanmak gerektiğini düşünürdüm ama öyle bir durum olmadığına göre şimdiden o bölgeye başka oyuncuları monte etmeliyiz.
          selcuk serefsizlik yapti

egemen bir yere kacmadi, nasil geldiyse öyle gitti, diger takimlarda da ayni davrandi

gökhan gönül ve caner jimnastige kactimi oluyor

bunlar artik cocukca, basarili olursan, tribünlerin biraz olsun takimi desteklese oyuncular seve seve kalir

Ünal Karaman

Yorum

• Adam resmen rakımı sabote ediyor. Ben böyle kansızlık görmedim

Hala daha bu adamı kadro dışı bırakmayan yönetimede yazıklar olsun

Ersun hocalığı bu kadar olur zaten

Yorum

selcuk serefsizlik yapti

egemen bir yere kacmadi, nasil geldiyse öyle gitti, diger takimlarda da ayni davrandi

gökhan gönül ve caner jimnastige kactimi oluyor

bunlar artik cocukca, basarili olursan, tribünlerin biraz olsun takimi desteklese oyuncular seve seve kalir
              Selçuk, Gökhan Gönül ve Caner şampiyonluğa oynuyordu, kadro dışı bırakmak kolay değil ve saçma olurdu. Bizim bir iddiamız yok Ekici oynayacağına Yazıcı oynasın. Hem çocuk kendini geliştirir, maç eksiğini kapatır hem tutarsa o bölgeye transfer yapmak zorunda kalmazsın.
              En son İ. SARAL tarafından düzenlendi; 28.12.2016, 09:52.

Yorum

Selçuk, Gökhan Gönül ve Caner şampiyonluğa oynuyordu, kadro dışı bırakmak kolay değil ve saçma olur. Bizim bir iddiamız yok Ekici oynayacağına Yazıcı oynasın. Hem çocuk kendini geliştirir, maç eksiğini kapatır hem tutarsa o bölgeye transfer yapmak zorunda kalmazsın.
                yazici oynamazsin diyen yok

ama kesinlikle her maci oynayamaz, daha 70 dakikayi zor cikartiyor

yarin yorgunluktan form dalgalanmasi yasadimi sen mi sahaya inip tribünlerden onu koruyacan
                her seyin vakti var, yazici daha cook ekmek yemeli

Ünal Karaman

Yorum

• Çek paf takıma görsün takımı sabote etmek neymiş. Futbol hayatı biter.

Yorum

yazici oynamazsin diyen yok

ama kesinlikle her maci oynayamaz, daha 70 dakikayi zor cikartiyor

yarin yorgunluktan form dalgalanmasi yasadimi sen mi sahaya inip tribünlerden onu koruyacan
                    her seyin vakti var, yazici daha cook ekmek yemeli
                    Hiç sıkıntı olmaz, Abdülkadir de zaman zaman oynar. Ekici'nin katkısı ne ki takım onu arayacak. Evet kaliteli oyuncu, elimizde tutmamız lazım ama sözleşme yenilemiyorsa biz de kendi yolumuza bakmalıyız.

Yorum

• Oyun görüşü yok topla dönüp duruyor
                      Şut çekecek özgüveni bile kalmamış aklı o kadar karışıkki çek git bebeğim uzaklara

Yorum

• Ortada dolanan spekülatif laflardan başka hakkında hiç bir olumsuz emare bile olmayan adama bu kadar sallamak neden?
                        İlla sallayacaksanız kendisiyle sezon başında sözleşme imzalamayı beceremeyen yönetime sallayın, bu kadar iş bilmezlik olur mu?

Yorum

• 1,5 milyon getiren alsın.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1,5 milyon getiren alsın.
                            Dolar ya da euroysa 1 milyon da kafii.

Sembolik de olsa bir rakam alinmali. Bedava gitmemeli.
                            #Dik oyna

Yorum

• Selçuk son maça kadar yine oynadı da gitti.. Egemen de öyle adam gibi oynadılar.. Selcuk madam gibi gitti

Bu çocuk erkan zenginle kavga ettikten sonra tamamen bitti.. He napıyor bencil oynuyor kendine oynuyor istatisk kasıyor.. Bakıyor zaten kulüpte herşey kafasına göre o da kafasına göre takılıyor.

Siz hiç ersun yanal denen hocanın mehmet ekiciye bağırdğını uyardığını gördünüz mü?? Yok

Al 20. Dk da oyundan.. Yolla pafa.. Alsın diğerleri de mesajı

Yorum

• Mehmet Ekici hakkında

Mehmet Demirkol: Galatasaray ile işin bittiğini duydum.
                                Bize her sevdadan geriye kalan sadece; TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X