Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bazen abartıyor. ekici'yi seviyorum ama bu hareketleri soğutuyor beni. sen atma özer atmasın, salih atAmasın, bu cardozo'ya top nasıl gelecek yau? bu bazı tercih hataları dışında takımın olmazsa olmazı.
    #

Yorum

• yahu cardozo ya kasti olarak pas vermiyor demek bildigin adama küfür etmektir.

Neden kafanızda kurup duruyorsunuz.Biz neden kaliteli adamlarla bukadar ugrasıyoruz?Bu adamlar büyük oyuncu bir bakarsın kaleye vurur,bir bakarsın öldürücü pas atar.

Şampiyon olacaksan ekici,cardozo,bossingwa,medjani gibi adamlarla şampiyon olursun.

Ne olur rahat bırakın adamları.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Sivasa freekick golü cakar insallah

Yorum

• Sol bölge sağ bölge frikiklerde pek fark etmiyor adam için. Aynı bölgeden bir golü vardı hangi takım şuan hatırlamıyorum.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Bu adam gidici Olcan profili seziyorum
            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Takımın kötülüğünden istifade edip kendini salan, oynamayan futbolcu profesyonel değildir. Art niyetli bir insan bjk maçında hatır şikesi yaptığını iddia edebilirdi.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Şu anda ligin en kolay çalım atabilen oyuncusu, top hakimiyeti çok iyi ve yürüyerek adam geçiyor neredeyse

Yorum

• Son 3 sezonki ölü toprağını üzerinden attı. Seneye şov zamanı.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• Takım sana ayak uyduramadı , hedefsizlik ızdırap oldu , lackalık vardı ama her zaman ben burdayım diyebildi.

Yorum

• Ts Club a pozlar vermişin
                      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• son maçlar diye pek fazla eleştirmedim,hatta savundum ekici seni.inşallah sezon başı yeni bir başlangıç yaparsın.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Maçı yürüyerek oynadı inşallah ciddi bir şeyi yoktur...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk zamanlardaki takımı sahiplenen lider oyuncu havasından çok uzak. Özer ile beraber saha dışında da çalışıyorlardı. Bu isteksizliğin sebebi nedir? Şehir filan mı sıktı acaba?

Yorum

• kapanışı bi frikikle yaparsın diye beklemiştim
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Son haftalardaki kötü oyunundan cok takima saygisinin azalmasi düsündürücü insallah böyle devam etmez

Yorum

Yükleniyor...
                                X