Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Musa Nizam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Emenike pozisyonunda ciddi ama çok ciddi hatası var.. Orada Emenike salaklık yapmasa fatura ağır olurdu..

Defans ile arasında 15-20 metre var Emenike'yi bekliyor orada..

Yorum

beklediğimden iyi oynuyor.
      hucum yönü zayıf defansif yönü iyi.
      arkadaşın dediği gibi taktiğe göre ishakla değişmeli oynarlar
      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

Nispeten kolay maçlarda stopere çekilebilir Yumlu dönene kadar.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Milli takım çok iyi bir defans kazanıcak yakında

Yorum

Bana göre macin adami. Bir an icin Abdullah Ercan canlandi gözümde. Hafiften oyun stili, fizigi ve özgüveni birlesince genc Apo vardi sanki sahada.
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

Maçın genelinde Emenike gibi fizikli bir futbolcuyu iyi savundu karşılaştığı pozisyonlarda, rakibi iyi kitliyor ve en önemlisi oynadığı maçların hepsinde iyiydi.
              .

Yorum

bu adami yillardir bu ligde stoperde harcamislar

helal olsun usaga, oynuyor yav
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

cok begendim. aydinus'un gazabina ugrayacakti. ama beklerimiz en iyi cevabi sahda verdiler. rakibin kanatlarini tikadilar. helal olsun

Yorum

Önümüzde ki lig maçında İshak oynar. Değişmeli takılsınlar işte.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ben maçın genelinde beğendim.... süper bir oyuncu değil ama iyi bir yedek olur.....

Takım yakında 3 kulvarda yarışacak her oyuncudan maksimum verim almalıyız....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Cok iyi oynadi...Özellikle ilk yari emenikeyi perma perisan etti.

Sahsi görüsüm Musa stoper...Ishak sol bek.
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bunca oyuncunun hepsinin iyi olması gökten sadece benim üstüme para yağıyomuşcasına bi his uyandırdı

Yorum

• Onlarin Musasi varsa bizimda var ulann diye bi bagirdim kahvehanede, baktik televizyona onlarin Musa bizim Musaya takildi. Hop dedi gara usak, neriye dedi, buriya gada dedi bundan sonrasi yok dedi. Nede sardi ama ha.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Gördüğü karttan sonra hakeme kalayı basarken tekrar bir sarı gördü kalayı arttırmıştım ki etrafımdakiler yayıncı kuruluşun aynı görüntüyü verdiğini söyleyince yerime oturdum

O pozisyonda topu elle kesene sarı vermediği için itiraz etmesi doğruydu.
                              Maça gelirsek beğendim Musa'yı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gördüğü karttan sonra hakeme kalayı basarken tekrar bir sarı gördü kalayı arttırmıştım ki etrafımdakiler yayıncı kuruluşun aynı görüntüyü verdiğini söyleyince yerime oturdum

O pozisyonda topu elle kesene sarı vermediği için itiraz etmesi doğruydu.
                                Maça gelirsek beğendim Musa'yı
                                Ben de o tekrarı gerçek sandım, başımdan aşağı kaynar sular dökülüyordu tam anlayınca çok güldüm...
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim