İlk olarak baki tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Musa Nizam
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gerçekten dün gördük ki bizim takım seviyesinde değil, hatta süper lig seviyesinde bile değil. Hiçbir olumlu özelliği yok. Top tekniği yok, herhangi bir hücum becerisi görmedik. Pozisyon bilgisi de hızı da kötü, sürekli adam kaçırıyor, Adanaspor'a karşı bile böyleydi bu. Fiziği zayıf, her pozisyonda yerde. Boyu kısa hiçbir hava topu alamıyor. Kadir Keleş ve Mustafa Akbaş ikisi de bu adamdan iyiydi.
Bunların hepsi bir tarafa, sürekli rakibe faul yapıyor ve sürekli kendini yere atıyor. Dün o kadar çok faul yaptı ve sarı kart görmedi ki ben bile sinir oldum, "Göster artık şu kartı" diye isyan ettim yani.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Katılıyorum Sercan'ı durduramayan Cavanda'dan iyidir.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCucak'a karşı yine iyi direndi,Yusuf'dan iyidir"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
yusuftan savunma yönüyle iyidir ama hücumu sıfır, gel gelelim gol attıİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCucak'a karşı yine iyi direndi,Yusuf'dan iyidir
Yorum
-
Bu maç nitro falan taktılar galiba. Hep böyle çabuk olsan nolur yani...
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum