Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adam fesih için neden sezon ortasını beklesin. bu işte bir iş var. boşta geçirmek istemez.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Verilen bonservis çöpe gitti, en azından maaşından kurtulmuş olduk. Her halükarda büyük zarar ettik.

Yorum

• Güle güle koca burun

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gonderilmesi nasil iyi oluyor? Bu sekilde odenen bonservis fiyati cope atilmis demek oluyor. Devre arasi satilsaydi daha faydali olurdu.
          2.5m maaşlı Constant'ı kim alır?

Yorum

• Üçe beşe bakmadan,verilen bonservisleri bir kenara bırakıp giden her kişi bizim için kardır şuan.Ayrıca bu adamlara kimse o paraları vermezdi.

Yorum

• Takımda sıkıntı büyük alacaklarını alamayanlar bir bir boşta kalıyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Niye geldin ki zaten ?

Yorum

• Bedava gitmemiştir herhalde.Devre arasına epey vakit var çünkü.
                  Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2.5m maaşlı Constant'ı kim alır?
                    Hepsini bedava gonderilim o zaman? Bosingwa, Constant, siradikler kimler? Cardozo, Ndoye, Cavanda?

Yorum

• 1 milyon euro veren çıkmaz buna.Para bırakmasına şaşırdım

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hepsini bedava gonderilim o zaman? Bosingwa, Constant, siradikler kimler? Cardozo, Ndoye, Cavanda?
                        Saydığınız futbolculardan yine para kazanabiliriz. Ama Constant'a Arapların bile para verip alacağını düşünmüyorum.

Yorum

• Nerden çıkdı şimdi bu onu anlamadım durup dururken dana transfer dönemi başlamamış anlamadım gitdi... Bu herif çok kişinin başını yedi öyle bedavadan defolup gidicekmiydi yani...
                          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Bu işte bir tuhaflık var sezon ortasında neden gönderilir tamam kötü anladık daa constatin faydadindan çok zararını gördük ama sozlesmesinin fesih edilmesi çok manidar...
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• ersun kalaydı şuan ilk 3 içindeydik. hemde constant gitmiş olurdu çoktan.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Karşılıklı feshetmek çok mantıklı durmuyor.

Mutlaka iyi bir tazminat alacaktır.
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim