İlk zamanları gibi oynasın yeter.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kevin Constant
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hey yavrum Cuma'yıda kılmışİlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCamiydeydi futbolunu değil de ayakkabılarını beğendim nerden aldı acaba
Soraydın ayakkabılarını nerden aldın diye
-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
Tamam affedilsinde geldiginden bu yana hangi macta fayda sagladi ki? Ben oynadigi maclarin %80'in de yeter Constant yeter' mesajlarini okurdumEn son Anıl C tarafından düzenlendi; 04.04.2015, 10:57.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Constant'ın avukatı Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet edecek
Yeni af gelen Constant'ın avukatının; ırkçılık ve adam kayırmaktan dolayı Fırtına'yı FIFA'ya şikayet etmeye hazırlandığı ortaya çıktı. Bunu duyan yönetim, avukatı Trabzon'a çağırdı.
habertürk
doğru mu bu ? adamın top oynamaya niyeti yok, anlaşıldı sezon sonu 3 ay bununla uğraşacağız, ağustos a kadar çıkması muhtemel haberleri görür gibiyim... yata yata 2.4m euro para aldığı yerden hiçbir yere gitmez gamsız herif. çünkü o parayı verecek başka bir enayi bulamaz çakma yıldız."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Tavsiyem ergenlerin mesajlarini dikkate alma. Benim gözümde zaten 80% bu forumda sacma sapan yorum yaziyor.Sadece kücük bir bölüm gercekden mantikli yorumlari var. Bizim taraftar kaleci haric hepsi Ronaldinho tarzi göze hos gelen futbol bekliyor.İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam affedilsinde geldiginden bu yana hangi macta fayda sagladi ki? Ben oynadigi maclarin %80'in de yeter Constant yeter' mesajlarini okurdum
Birkere Constant Genuadaki gibin ofansiv orta saha oynatilmasi gerek.Bu pozisyonda italyada yilin futbolcusu secilmisdi.
Hangi macda iyi oynadi soruyorsan, hepsini sayamam ama yanlis pozisyonda oynatildina bakarak en son Fener macinda nerdeyse 0 pas hatasiyla oynadi. Herkes o macda tel tel dökülürken, ayakda kalan tek kisiydi.
Yorum
-
Oynadığı çoğu maçta çok abuk subuk top kayıbı yapıyordu, sanki oynamak istemeyen kendini kasmayan bir şekli şemali vardı.
Kendini adasa, uyum sağlasa çok sağlam ama fernandesin alt modeli gibi bu sanırım. Ayrıca çok para alıyor çok fazla anlayacağınız yatışşş..Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum