Basında çıkan yekta+salih dursun karşılığında gayseye constantı veriyor olduğumuz haberlerinin gerçeklik payı nedir?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kevin Constant
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kevin Constant
İlk olarak Selçuk Sarı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasında çıkan yekta+salih dursun karşılığında gayseye constantı veriyor olduğumuz haberlerinin gerçeklik payı nedir?
Top yuvarlak ama biz degiliz! Öyle bisey olacagini sanmam !!!En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 26.03.2015, 23:17.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
kulüp isterse cagirip kendi doktoruna gösterme kakki tabiikide var, piskolojik sorun olmadigi süreceİlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyle kafana gore rapor alabiliyormusun? Kulubun kendi doktoruna gosterme sansi yok mu?
ama cagirirsan ve gelmezse önce fifa tasdikli davetiye pesinede noter tespitleri gerceklestirmen gerek
her adim adamin degerini düsürüyor
ve bizde 1. sinif kontrati var
degermi adami degersizlestirmeye
elimizde kalirsa cok pahaliya patlar bize
halbuki ne ümitlerle transfer etmisdik
ben bayaga sevinmisdim alindigina"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Kevin Constant
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu aldığımızdan fazlasına iteleyeceğimizi düşünüyorum..
Ben 4-5 milyon € bekliyorum ...9 # Osvaldo'
Yorum
-
Amrabat bu sezon la ligada 5 gol 4 asist yapmış başarılı bir sezon geçiriyor takas olabilir bence faydalıda olur.İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs istiyormus. amrabat ile takas olsa süper olur
Yorum
-
Galatasaray once Olcan'la digerlerinin parasini odesin sonra gelsin futbolcu dilensin bizden.İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs istiyormus. amrabat ile takas olsa süper olur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum