Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• en azından sezon sonuna kadar değerlendirmeliyiz...
    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• hoca kesin bir dille dün constand a resmen küfür etti, istemiyorum dedi. bende sevmiyorum ama aytaç sezonu kapadı, orta sahada ciddi sıkıntı var. sezon sonu bu arkadaşı satmak için birkaç maç oynatmalıyız, kadro dışı kalmış oyuncuyu üstelik dehşet garanti ücret alıyorken başka türlü yollayamayız ama ersun hoca kesin dille affetmem dedi...

sanırım batum dışında bilmediğimiz şeylerde var, sanmıyorum batum da eğlendi diye kadro dışı kalacağını.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Aytac da sakatlandi önlibero Constant sart.

Yorum

• gs ile anılmaya başlanmış bile

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gs ile anılmaya başlanmış bile
            Gs maci yaklastigi icin normal yakinda ekici de gs derler mactan önce la basta bir borclarini ödesinler bunlar neden uzerine düsunulmuOr
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Costant

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hoca kesin bir dille dün constand a resmen küfür etti, istemiyorum dedi. bende sevmiyorum ama aytaç sezonu kapadı, orta sahada ciddi sıkıntı var. sezon sonu bu arkadaşı satmak için birkaç maç oynatmalıyız, kadro dışı kalmış oyuncuyu üstelik dehşet garanti ücret alıyorken başka türlü yollayamayız ama ersun hoca kesin dille affetmem dedi...

sanırım batum dışında bilmediğimiz şeylerde var, sanmıyorum batum da eğlendi diye kadro dışı kalacağını.
              Kesinlikle affetmeli ersun hoca, Aytaç sezonu kapadı, Mehmet cezalı! Olaya duygusal yaklaşmayıp şikesever terim mantığı ile (şampiyonluğa giderken melo-rierra kavgası) milli arada kadroya kazandırıp kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket etmeli. Hem sezon sonu kadro dışı kalmış topçunu elden de çıkaramazsın (Colman vb. gibi.)

Yorum

• Katar'dan talibi cikar eminim.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Affedilmeli ..... Neyapmis böyle cezalandiriliyor? Sanki Barcelonayiz , sanki para kamyonlan kazaniyoruz.Futbolcu eglenecek tabi . Profesyonellik adi altinda neler yapiliyor neler. Ula heryerimiz profesyonel olsa nolacak.Ülke siralamasinda iyice geriledik.......profesyoneliz ya.

Yorum

• Kanadı var uçamaz, iğnesi var sokamaz, peteği var bal yapamaz
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Zeki gibi takimi sabote eden bile affediliyorsa Constant hayli hayli affedilmelidir!

Yorum

• Affeedilmeli..!!

Yorum

• Milletin oyuncusunun yemediği halt yokken - takıma Lazım- mantığıyla sahip çıkılırken. Nedir bu nobronluk? Bu adam hiç bir yere gitmez! Verirsin 9.000.000eur'sunu o başka! Fatih, Zeki gibi kazmalara forma ver, constant'ı affetme! Kulüp yönetimi kompleksli hocalara bırakılmayacak kadar ciddi bir iştir.
                          Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Kevin Constant

Affedilmeli ve bence 3 gün içinde affedilecek.

Yorum

• Kevin Constant

Kesinlikle Affedilmeli fakat affedilse bile kafa olarak bizden koptugunu düsünüyorum.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kesinlikle Affedilmeli fakat affedilse bile kafa olarak bizden koptugunu düsünüyorum.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                                Aynen öyle büyük zarardayız sene sonu satabilirsek iyi ama zor...

Bu saatten sonra oynayacağı varsa da oynayamaz malesef.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim