Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Top ayağına çok ama çok yakışıyor.
    ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• Ynt: Kevin Constant

Resmen sahada kaymak gibi
      Adam akıyo

Yorum

• valla hayal kırıklığı yaratıyor benim için.colmanı hatırlatıyor kaptırdığı toplarla.böyle kaliteli oyuncuya yakışmıyor.oynadığı yerle veya takımın oturmamasıyla alakalı problemler olabilir.vahid hoca kadroyla oynamasa iyi olacakta... bekliyoruz bakalım.
        En son artvints tarafından düzenlendi; 29.10.2014, 15:45.

Yorum

• Sol bek olarakta takıma katkı yapabileceğini gösterdi.Sağda Bosingwa,solda Constant ile kanatları daha verimli kullanabiliriz gibi görünüyor.
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Hoca eger ki cesaret edebilirse, Özer, Ekici ile görmek bu seneki tek hayalim.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bosingwa'ya top geldiğinde kelebekler gibi hafifliyorum.sende sol beke geç kuğu gibi süzüleyim kara bela.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Çok kaliteli bir oyuncu, ntvspor daki dallamaların ağzının suyu akıyor Constant'tan bahsederken, eksi yönleri maç seçiyor skora göre oynuyor kendini fazla kasmıyor, sol bek için lüks olur kanaatindeyim istanbul takımlarında olsa buradaki herkes nerden almışlar bu adamı derdi ama bizde olunca değeri anlaşılmıyor.
                DOZER CEMİL

Yorum

• Forum Trabzon'da gördüm Constant'ı oyun oynuyordu salonda.
                  Yanına gelen herkesle oyununu bölüp fotoğraf çektirdi üşenmeden adam kimseyi kırmadı valla helal olsun dedim.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu adamı beğenmeyenleri de gördüm ya daha ne diyeyim.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Transferler arasında en iyi performansı göteren adam dahada iyi olacak
                      22 Mustafa Yumlu

Yorum

• Constantı colmanla bir tutup pas hatası yapıyor demiş arkadaş inanılır gibi degil.

Colman constantın yarısı kadar ileri oynamadan daha çok top eziyordu.

Bana colmanın mac kasetlerini getirinnn..
                        Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Constantı colmanla bir tutup pas hatası yapıyor demiş arkadaş inanılır gibi degil.

Colman constantın yarısı kadar ileri oynamadan daha çok top eziyordu.

Bana colmanın mac kasetlerini getirinnn..
                          abi bir ne dedğimi tam oku lütfen.colman ve constantı bir arada görünce şarteller atıyor hemen. top kayıpları onu hatırlatıyor diyorum.maçları izleyen görür zaten. böyle kaliteli bir oyuncunun ortasahada bu kadar basit top kayıpları yapmaması lazım. bir başakşehir maçı var izlediniz mi bilmiyorum.hoca bu yüzden oyundan aldı constantı. kafadan sallamıyoruz yani.

Yorum

• Colmanı aratır oldu diye bir cümlen var ya ben ona takıldım.

Ben kesinlikle oyle düşünmüyorum herşeyiyle colmandan iyidir constant.

Oyun kuran dikine oynamaya calisan pozisyon hazirlamaya calisan adam fazla top kaybedebilir bazi maclarda bu normal..

Gokdenizde cok top kaybederdi..

Yorum

• İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Colmanı aratır oldu diye bir cümlen var ya ben ona takıldım.

Ben kesinlikle oyle düşünmüyorum herşeyiyle colmandan iyidir constant.

Oyun kuran dikine oynamaya calisan pozisyon hazirlamaya calisan adam fazla top kaybedebilir bazi maclarda bu normal..

Gokdenizde cok top kaybederdi..
                              aratır yanlış olmuş diyelim o zaman. ilerde risk almakla savunmadan çıkarken top kullanmak arasında fark var.topla geriden çıkarken özenli olmak zorunda futbolcu.oralarda top kaybı yapılmamalı.ya da o mevkide değil daha önde oynamalı.yoksa kalitesinden şüphemiz yok.

Yorum

• Milanda burada kaybettiginin 3 te biri kadar kaybetmiyordur.

Ben maclarimizi seyrederken sahada kaos duzeni goruyorum

Bu is teknik direktorun gorevi ve maalesef basaracagini zannetmiyirum. Bi hikmet karaman bile vahidden iyidir..

Orta sahayi topla gecen oyuncularimiza dikkatli bak duzgun pozisyonda ve basit bir noktaya cikmis top bekleyen kac futbolcumuz var..

Bu rakam bizde 0-1. Bayernde barcada 2-5

Zaten cok buyuk takimlarinda olmazsa olmazi butun takimin kalecisinden forvetine pas akişinda arkadaşina yardimci olmasi. Belki cok basit bir konu gibi ama rahat pas alabilecegin noktaya 3-4 adim atmiyor ve rakibin tam gerisinde mal gibi bekliyorsan takimdan 3 kisiyi 30 adim geriye kosturuyorsun..

Ben su oyun sisteminde ( ki sistemden bahsetmek cok zor.. ) Kimseye atak dusunurken top kaptiriyor diye kizamam..
                                En son ibrahim_yattara tarafından düzenlendi; 29.10.2014, 17:44.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim