Ula bunlart hep aynı mı oluyor. Transferde yattaranın memlekete yonelelim.İlk defa izledim begendim hakikaten.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kevin Constant
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
maçta havadan sert şekilde gelen topu bir kontrol edişi vardı ki ben futbolcuyum lan diye bağırdı!
tarla gibi sahada sağanak yağmur altında cardozo ile girdiği seri verkaçlar var her topçu yapamaz.
ama diri, zeki, pratik zekası var, leblebi gibi adam geçebiliyor şu beğenmeyenler ilk maçına çıkmış bu adamın nesini beğenmediler, veya bunu beğenmedilerde kimi beğendiler merak ediyorum..
marjinal olacağım diye saçmalamayın bence..
Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
Dun farkli oldugunu hemen hissettirdi.
Hazir olmamis hali buysa hazir oldugun da neler yapar bilemiyorum.
Goze batan tek olumsuz yonu topu ilk alisindan itibaren yaptigi olumlu seylerin finalini pek yapamamasi.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
öttürürüzzzİlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu orta sahayı hayal ediyorum.
-------------Alex----------Medjani----------
------------------Constant----------------
Yorum
-
Vahidin kampını yemediği halde böyleyse.Vay ki vay.Maçın başında siyahi oyuncuya girişi resmen ayaklarını yerden kesti.Ben cardozoya verip aldığı ara topundayım.Umarım böyle devam eder.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
tabi adamlarin hedefi sampiyonlar ligi kupasi kazanmak oldugu icin belli ki o hedef icin yetersiz gorduler.İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilanlilarin yaptiklari yorumlara bakmayin Bosingwa gitti diye de bayram yapmisti klub taraftarlari
Ama bizim ligin icler acisi halini bi yasalar onlarda Constant sevinir.
Fakat Uefa kupasi finaline kadar goturebilecek bi oyuncuBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Van Basten'in gençliğini almamızı bekliyordu herhaldeİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMr.Cole geçen gün bu adam çok iyi olsa Milan bırakır mıydı diyordu...

Defalarca yazasım geliyor. Bu adam tam ilacımız ya. Atletik, pas tekniği bizim ligin seviyesine göre gayet iyi, şutları iyi. Orta sahada sıkışan oyuna çare oluyor ki biz bunu tank gibi ağır Colman'la, deparla adam geçen ama pas tekniği zayıf Zokora ile, ya da cesur olmayan Soner'le yapmaya çalışıyorduk.
Nokta transfer.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum