Lig bizim icin daha önemli diyorsak ki bence öyle, Avrupa maclarında dinlendirilmeli. Cünkü Kevin ortasahada is yapabilecek tek oyuncumuz. Diğerlerinin yaptıgı tek icraat, bol bol top kaybı yapmak, bugünde bu konuda rekor kırmısızdır sanırım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kevin Constant
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuda sakatlandı... trajikomedi.
Umarim ciddi bir sakatligi yoktur.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Geldiğinden beri performansı değişmedi. Hiçbir maçta beğenmedim. Yaptığı top kayıpları çok basit. Laubali oynuyor, topuk pasları, ayağının dışıyla verdiği paslar, hiç gerek yokken deniyor bunları. Geçen senelerde böyle top kayıpları yapan oyuncular yerden vere vuruluyordu. Bu sezonun pozitif havasından olsa gerek herkes Pollyanna kesildi.
Yorum
-
ben hoca olsaydim 30 dakikada ccikartirdim onu. Böyle laubali ve umursamaz oynayan oyunculari sinir oluyorum.
Yorum
-
her maç yatabare +constant oynamalı bu 2 sine birde mehmet ekici olsa emin olun bağlantı tamam hucumda organize olabilmemiz için bu 3 oyuncu iyi oynamalı birde ani top kayıplarında medjani+salih olmalı evet ikiside balta ama mehmet constant yatabare 3 ü oynayacaksa bu ikiside oynamalı waris e gelince herkes ona bayıldığı anda ben bir şey söyledim ben çok begenmedim onu bana göre en iyi yabancımız hala yatabare+constant bağlantı kurmamaız için bunlara mehmet ekici eklenmeli bu 3 lüden biri eksik olsa biz sakat eşşek gbi sırıtırız constant savunmadan isabetli bir topla oyunu kuracak oyuncumuz mehmet santrafor arkasında işi pişirecek yatabare rakip stoperleri aldatıcak yolu yok başka waris sefa ise kenarlardan rakibin çıkmasını engelleyecek salih ve medjani ise rakibi kesicek başka yolu yok hucumda organize olmak için constant mehmet yatabare
Yorum
-
Dün akşam çok top ezmesine rağmen yine de oyunda kaldığı müddetçe ondan başkası bizde topu ileriye taşıyamadı.
Bence Ferhat Yazganla birlikte oynamalılar. Medjani ile birlikte olmuyor.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
ne yani bu adamın çıkmasının sebebi sakatlık değil miydi ? isterse 50 tane top kaptırsın, orta sahada top kullanmasını bilen tek adamı çıkarıp alman 5. lig topçusunu sahaya süren zihniyete çok ağır şeyler söylerim de, alması gereken cevabı dün dandik başakşehir den aldı vahid."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Bizim taraftar çok sever "şovu". yıllarca Alanzinho, Yattara, Colman hatta ve hatta Zokora (onunki pek futbolla alâkalı değildi ama şovdu yinede) bu şov yüzünden kulüpten bu kadar sene ekmek yiyebildi. Milan'da böyle laubali ve basit top kaybedersen, seni boklu değnek ile kovalarlar. Umarım Vahid hoca kulağını çeker. Allah vergisi yeteneğini hebâ etmesin.İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanılmaz bir top kaptırma yüzdesiyle oynayan bu adama karşı bunca sabrın nedeni bir kaç estetik pas ve hareket mi ? Bu laubalilik ve umursamazlıkla bakalım ne kadar daha taraftar onun yanında olacak!En son omondoles tarafından düzenlendi; 23.09.2014, 12:12.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum