oturmus pcnın yada telefonun basına en son ne zaman maca gıttıgını sor hatırlamaz, en son ne zaman ts club a girdin de bir suru sey soyler ama aldım harcadım demez, en son ne zaman halı saha macı yaptın desen bir anlatır kahramanlık hıkayesı dınlersın, ama aynı macı arkadaslarından dınle karnına agrı gırer gulmekden ama burada bır oyuncudan bahsederken yuksek futbol otorıtesı yerden yere vurup assagılar.. dunyanın hangı taraftar toplulugunu gezersenız gezın kendı futbolcusuna kufur eden hakaret eden tek bır taraftar toplulugu bulamazsınız bızım taraftar harıc... oynadıgımız mahalle maclarında bıle sacma sapan hareketler yapan arkadaslarımıza kendılerıne olan guvenlerını kaybetmemek ıcın olsun aslanım, guzel guzel, dıyorken sız neyın pesındesınız ???? bu sekılde yaparak ne umuyorsunuz ?? zararı kendı tuttugunuz takıma verdıgınızın farkında bıle degılsınız boyle taraftarı ne yapsın bu kulup be ???? bos konusup ıse yaramadıgınızı dusundugunuz oyuncuları assagılamaya harcadıgınız enejıyı destek vermek ıcın harcasanız zaten sampıyon oluruz ama nerdeeee PİZ HER P..KUN EN IYISINI PİLİRUK
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Atik
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fatih'i göndersinler ya da futbola veda edip kariyerine çiğ köfteci olarak devam etsin. Nedir bu tip adamlardan (barış ataş, adnan vesaire) çektiğimiz.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Kim var? Fatih ilk geldiginde umutluydum. Col calisiyor ama kisitli futbolcu. Fatihe tskler yolu acik olsun. Kotulugune gormedim.İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam Fatih iyi bir futbolcu olmayabilir ama Fatih gitmeden önce Trabzonspor dan cok futbolcu gitmesi lazim.
Ondan once gidecek futbolcu bilmiyorum ama onunla beraber gidecekler cok."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
Bunu yazmaya gelmiştim gidiyorumİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar boş gezen varken gelip elinden geleni yapan en azından yeteneği ölçüsünde mücadele eden bu adama çatmak ne kadar güzel(!)
Hakaret etmek isteyen gidip değeri milyonlar olup sahada yatanlara etsin. Fatih gibilere değil.
Yorum
-
yani.....İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar boş gezen varken gelip elinden geleni yapan en azından yeteneği ölçüsünde mücadele eden bu adama çatmak ne kadar güzel(!)
Hakaret etmek isteyen gidip değeri milyonlar olup sahada yatanlara etsin. Fatih gibilere değil.
gönderildikten sonra yerine daha kalitelisinin alınacağını bilsem şu dakika gönderilsin derim....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
sahsen ben fatihin gercekten ıyı oynadıgı dedıgım bir tane macını hatırlıyorum ondada emın olamamıstım bu fatıhmı dıye
bunca senedır bu takımı tutarım bir fatıhın bu macına bırde ankara deplasmanında (karlı bır havada) aymanın 35 metreden attıgı gole cok sasırmıstım
) oyle ki kocaeli bmn dekı arkadaslarla macı canlı ızlemıstık deplasmandan ızmıte donerken hala bırbırımıze o golu kım attı dıye soruyorduk 
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Hayir kurumu olsak dedigin dogru. Hayir kurumu olmadigimiz icin oynamiyani veya beceremiyeni atacaksin.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar boş gezen varken gelip elinden geleni yapan en azından yeteneği ölçüsünde mücadele eden bu adama çatmak ne kadar güzel(!)
Seyirci catar. Seyirci milyonlugada catiyor bunada catiyor. Soyle diyebilirsin biraz olculu catin. Olcuyu kaciriyoruz.
Giderken bi sagol ancak bu kadar deriz ama.
Bu arada fatihin aldigi para oyle yabana atilacak para degil
Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Fatih Atik arasında 2 (İki) futbol sezonu için anlaşma sağlanmıştır.
Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya;
2014-15 futbol sezonu için 1.710.000.-TL garanti ücret ve 14.250.-TL maçbaşı ücreti,
2015-16 futbol sezonu için 1.140.000.-TL garanti ücret ödenecektir."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
Anlamadıysanız şöyle anlatayım.
Futbolcu vardır yeteneklidir ama oynamaz. Savruktur. Mücadele etmez. Parayı alıp üstüne yatar diyelim.
Futbolcu vardır mücadele eder. Yeteneği var ya da yok.
Ama bizim taraftarımızda modadır küfür ve hakaret.
Bu forma için uğraşana da eder uğraşmayana da.
"En azından" bu tip futbolcular hakareti hak etmez. Ha illa edeceğim diyenler o futbolcuları alanlara etsin .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum