Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Atik

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takımda durması iyi. Yenilgide bütün tepkiyi üstüne çekerek takımın daha rahat oynamasını sağlıyor. Mesela ben hatalı bir pozisyon olduğunda Fatih nerde diye bakıyorum. O mu kaptırdı topu diye araştırıyorum.
    Hahahahahahaha Topraklama görevini üstleniyor yani

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kupa maçı sonrası hakkında hiçbir şey yazılmaması ilginç.

Herkes ümidini kesmiş demek ki, artık kabullenme aşamasına geçmişiz
      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Medjani ve Constant yokken göbekte mecbur Fatih oynuyor. Soner'in halini görüyoruz. Ferhat ise henüz kendini ispatlayamadı. Fatih rakibi kovalama işini iyi yapıyor ancak top dağıtamaması oyun içinde kaybolmasına neden oluyor...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Erciyes maçının ilk yarısında Cenk milleti çalımlaya çalımlaya gelirken seyredeceğine adamın önünü kapatsa Edinho mudur nedir ona pas atmasını engelleyecekti. Neredeyse gol yiyecektik o pozisyonda.

Fatih Trabzonspor'un futbolcusu olacak durumda değil. Halilodzic'in mirası oldu maalesef. Umarım en kısa zamanda reddi miras yaparız. Yoksa yeteneksizler çöplüğü olacak Trabzonspor.

Yorum

• ilk defa maç öncesi ilk 11'e bakmadım sarı kart görene kadar sahada fatih atik'in olduğunu görmedim, sahada yoktu
            son demiştin amma son değil bu maharet...
            geç de olsa yerini bulacak adalet...
            bir tebessümünde aniden bu gözyaşım diner!

Yorum

• Bence kanat oyuncusu.Çok iyi orta kesiyor.Tektop oyununda da fena değil.Ama ortaya hapsettik adamı resmen
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• adam tam bir maestro

Yorum

• Arkadaş adam sağ açıktı hangi ara biz bu Adamı önlibero yaptık yahu? 30 yaşından sonra huy değiştirdi adam :d
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• en azından bir önliberoyla oynayınca daha rahat oluyoruz.bir de oraya daha üst düzey bi adam geldiğini düşünün
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Fatih Atik

Topla cikislari iyi, takimdaki mevkidaslarina göre tabi, oyun görüsü zaten olan bir futbolcu bence sikecilere karsi oynar diye düsünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• 6000. ci mesajım sana Atik kardeşim

Böyle devam aslan parçası

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 5628.mesajım sana gelsin.
                          Anlayacağın o kadar önemsizsin benim için.

Yorum

• İlk olarak hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            5628.mesajım sana gelsin.
                            Anlayacağın o kadar önemsizsin benim için.

Yorum

• Türk futbolu yeni bir sağ bek kazandı: Fatih Atik

Yorum

• sağ bek

bu adam varken kaç maç neden salihle uğraştık durduk. bindirmesi var,defansı iyi. gayretli ,teknik ,koşuyor.

musa nizamın yerinde de oynayabilir bence. musayı görmeye dayanamıyorum artık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim