Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Atik

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oğ 61 efsanesi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    takımı toparlayan ve daha top ayağına gelmeden bir sonraki hamleyi düşünen bir oyuncu. etrafında oynayanların da performansını yükseltiyor
    evet alex de souza'nın türk versiyonu maşallah
    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• fena değil ama yetersiz,yine de Constant ve Ekici'den daha çok sahaya kendini verdiği kesin

Yorum

• Altyapısının iyi olduğu çok belli. Gayet düzgün tek pas yapıyor, kanat olmasına rağmen orta göbekte oynuyor ama sırıtmıyor.

Çok top çaldı, olumlu top kullandı.

60. dakikadan sonra biraz bocaladı diyebiliriz ama bu kadarı da olur.

Faydalı oyuncu.
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Fatih Atik

O bolgeye gore ayagina cok hakim fakat yeterince sert degil kesinlikle. Tek basina o yuku kaldiramaz.

Yorum

• ilk golde topu ortaya sürmesine yönelik tepki mesajları gördüm.bence gayet normal, hatta iyi bir hareketti.vuruş açısını düzeltti, kaleyi biraz daha karşısına aldı.vuruş kötü oldu o ayrı.

Yorum

• Garip bir oyuncu. Oyun yapısı farklı. Hantal olmasa farklı söz ederdik kendisinden.
              Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
              Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• 30 yasina kadar adini hic duymamistik
                Demek ki bosa degilmis
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Sen arka sayfalara düşecek adam mısın Fatih

Dün iyiydi. Pas alış verişleri hep olumlu. Rakip hücum ederken orta sahada tek kalıyor. Destek şart geri dönüşlerde

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sen de olmasan Fatih ile ilgili kimse bir şey yazmayacak

İdarelik oynuyor şuan, tam onun yerine gelecek bir isimle uçarız.
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• gorevini eksiksiz yapti bana gore..hatasiz oynadi..mevkisi risk almasina olanak saglamiyor cunku tek di..biraz daha cevik olur insallah

Yorum

• Fatih Atik

5 6 yaş genç olsa Kalsın rotasyonda oynar derdim de 30 Yaşında adam ya..
                        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen de olmasan Fatih ile ilgili kimse bir şey yazmayacak

İdarelik oynuyor şuan, tam onun yerine gelecek bir isimle uçarız.
                          Faruk zaten o mevkiye takviye şart olduğunu söylüyorum. Atik'i alternatif olarak kullanacaksın. Soner, Salih ile olmaz. Sonradan girdiği oyunlarda yaptığı etkiyi görmüyor bizim taraftar. Çünkü mimlenmiş durumda Fatih. Önyargı ile izlemeyin şu adamı (Sana demiyorum Faruk Genel )

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• fatih oynadıgı her macta katkı veriyor.ortasaha merkezde rahatlıkla kullanabilecegin bir oyuncu.Bu kadar on yargı gereksiz.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Takımda durması iyi. Yenilgide bütün tepkiyi üstüne çekerek takımın daha rahat oynamasını sağlıyor. Mesela ben hatalı bir pozisyon olduğunda Fatih nerde diye bakıyorum. O mu kaptırdı topu diye araştırıyorum.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• En büyük şansızlığı Oscar Cardozo ile aynı anda Kap'a bildirilmesi oldu. Şaka bir yana adam elinden geleni yapıyor. Sonuçta malzeme belli anlamsızca çok eleştirmeye gerek yok. Rahat maçlarda idare eder.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim